2 Haziran 2016 Perşembe

LCW 'den Neler Aldım ?


Yaz yaklaşıyor..Yaz yaklaştıkça da ihtiyaçlar artıyor.Gerçi biz bayanların ihtiyacı hiç bir zaman bitmiyor.LCW'den ufak bir alışveriş yaptım bakalım neler almışım ?



Kıyafet fotoğraflamasını hiç sevmiyorum.Pek beceremiyorum da zaten . Tulumu nasıl fotoğraflayacağımı bir türlü bilemedim.Artık içlerinde en iyi fotoğraf buydu gerisini siz düşünün artık :)
Kaç senedir tulum alcam tulum alcam diye geziniyorum fakat ne yazıkki hiç bir yerde denk gelemiyorum.Sonunda LCW'de buldum ve kaçırmadan aldım.Üzerimde nasıl durdu diye sorarsanız bi üç kilo vermem lazım ama olsun :) Tulum aşkı bir başka bende :) Fiyatı da 50 tl idi.


Yaz kendini hissettirmeye başladıkça hayal kurup duruyorum malum yaz planımız çok yoğun.Yaza da böyle uçuş uçuş bir elbise iyi gitmez miydi? Şöyle deniz kenarında dondurma yerken miss gibi...Kendimi Çeşmede hissettim bir an  :) Ege kıyılarını çok özledim çok :) Neyse konumuzdan sapmayalım.Elbisenin 24-25 tl gibi bir fiyatı vardı.Çantamda yine lcw'den o da 13 tlydi.Oldukça uygun bence :) 


Ben kendime bunca alışveriş yaparken Metin'i de unutmadım ve ona iki tişört bir gömlek aldım.Gömleğin bedenini tutturamadım ama :/ Değişime gidicek :)
Tişörtler 14.50
Gömlek 30 tl
Bu yazdığım fiyatlarda bir iki tl lik bir oynama olabilir rakamsal hafızam çok kötüdür :)


6 yorum:

  1. LCW benim göz bebeğim yahu :) İstediğim rahat kalıp ve modelleri bir orada bulabiliyorum! Vazgeçilmezim, ufaklık için de öyle ;)
    İyi günlerde giyin!

    YanıtlaSil
  2. Çanta nasıl güzelmiş :) gule gule kullanin

    YanıtlaSil
  3. güle güle kulan canım çantayı çok uyguna almışsın :)

    YanıtlaSil