10 Haziran 2016 Cuma

Kristin Hannah _ Mucizeler Yağarken


Son zamanlarda kitapların birini bitirip bir diğerine başlıyorum.Bunca yoğunlukta hem ders çalışıp hem kokulu taş siparişimi yapıp hem ev işleri hem de eşe dosta nasıl vakit ayırıyorum hepsini nasıl yetiştiriyorum bende bilmiyorum.Arada snaplerimi izleyenler bilirler ne şekilde ders çalışıp ne şekilde sipariş hazırladığımı ve hatta ne şekilde temizlik yaptığımı :) Yazarken bile uzun oldu :)) 
Konuyu çok dağıtmadan kitabıma geçiyorum.Kristin Hannah çok sevdiğim bir yazar Kitaplarında sorunlu aile ilişkilerinin sevgi ile nasıl düzene girdiğini işliyor genelde.Şimdiye kadar okuduğum çoğu kitabı bu şekilde olsada her kitabı beni şaşırtıyor ve tek solukta okuyorum.Mucizeler Yağarkende çok kısa sürede bitirdiğim bir kitap oldu.
Mucizeler yağarken kitabı hakkında kafamda tonla yorum oluştu.Sevdim mi sevmedim mi bilemiyorum.Heycanla,merakla okudum fakat mucizlere bu kadar uç noktalarda inanan biri değilim ! Kitabı okuyanınız varsa içinizde ne demek istediğimi anlarsınız :) Çünkü ipucu verirsem kitabın büyüsünü bozabilirim ..
Bence siz alın bu kitabı okuyun.Ateşböceği yolu gibi etkili bir kitap değil fakat okunabilir.


8 yorum:

  1. bu kadar işin arasında kitap okuyabilmek ciddi maharet bence :)

    YanıtlaSil
  2. bu yazarın hiç kitabını okumadım henüz belki tatilde ..

    YanıtlaSil
  3. Hafta sonu bir süredir almayı düşündüğüm kitapların alışverişini yapmayı düşünüyordum tavsiyeniz üzerine listeme bir tane daha eklendi teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Kristin Hannah kitaplarını severek okuyorum, teşekkürler yazı için :)

    YanıtlaSil
  5. Bu yazarın kitaplarını seviyorum. Bu kitabını okumadım fakat okunacaklar arasında ...

    YanıtlaSil
  6. Bir planda ve kimse size yapacağınız işi söylemiyorsa gerçekten her şey su gibi akıp her yaptığınız işteki ufak yorgunluklar bile mutlu edebiliyor. Ayakta alkışlamak lazım gerçekten :) Siz mint yeşilini çok mu seviyordunuz ? :) İyi günler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Aaa evet :) Mint yeşili turkuaz kesinlikle benim en sevdiğim renkler :) ne kadar güzel yorumlamissin kesinlikle kimse karışmadigi sürece hersey çok güzel ilerliyor.

      Sil