6 Haziran 2016 Pazartesi

Kendin Yap I Terlik Süsleme Fikirleri


Geçtiğimiz günlerde pinterestte gezinirken çok güzel bir fikre denk geldim.Sizlerle de paylaşmadan geçemedim.Yazın ayağımızdan çıkarmadığımız  5-10 TL'lik plaj terliklerini süsleyerek günlük kıyafetlerimizin hatta şık elbiselerimizin altında da kullanmamız mümkün.Nasıl mı ? Ufak bir dokunuş ile.Size en fazla 10 TL'ye mal olacak parmak arası terliklerin nasıl süslendiğine gelin hep birlikte bakalım.

Malzemeler
Yuvarlak pul boncuk
Kurdele
İğne-iplik
Parmak arası terlik





Fotoğrafta da gördüğünüz gibi kurdeleyi terliğimize bağlıyoruz.İsterseniz dikmek yerine kuvvetli,şeffaf yapıştırıcılar kullanarak ta terliğinizi süsleyebilirsiniz.
Terliğin ön kısmına boncukları yapıştırabilmemiz için ya da dikebilmemiz için kurdele ile bir zemin hazırlıyoruz ve boncukları dikiyoruz/ yapıştırıyoruz.





Sonuç olarak fotoğrafta ki harika ve oldukça şık terliğe sahip oluyoruz.Biraz el becerisi ile yazlık terliklerinizi süsleyebilirsiniz.Sizlere fikir olsun diye bu şekilde yapılmış terlik modelleri de buldum.


  

Sizde terliklerinizi zevkinize göre boncuk,kurdele,fiyonk,kuru çiçekler ile istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.Ben bu fikri çok sevdim.Siz nasıl buldunuz ?

12 yorum:

  1. çok yaratıcı ve pratik denemek lazım geldi bana:)

    YanıtlaSil
  2. ya hepsi birbirinden harikalar .-)))

    YanıtlaSil
  3. Geçen yıl kurdalesi açılan terliğim için benzer bir uygulama yapmıştım.Biraz emekle yüzlerce liraya satılan terliklere taş çıkaran modeller yapılabiliyor kesinlikle ;)

    YanıtlaSil
  4. ya ya ya bayıldım ki hele ilkine, bikinimde öyle pullar var tam takım olur yapsam, harikasınız!

    YanıtlaSil
  5. Ay bayildim, buna üsenmem denerim kendim ;)

    YanıtlaSil
  6. Son fotoğraftaki terliğe bayıldım, çok güzel gorunuyor hepsi...

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel olmus çok begendim. Hazir arasa insan bu kadar güzelini bulamaz.

    YanıtlaSil