20 Haziran 2016 Pazartesi

Gezi-Adıyaman Perre Antik Kenti



Okullar tatile girdi, Metin'inde ders programı da hafifleyince gezme zamanı geldi bizim için.Bu hafta sonu birde lys olunca dünya bana güzel oldu :) Metin dönem başından beri ilk defa iki gün hiç çalışmadı! (15 tatili saymazsak ) Fırsat bu fırsat gezelim dedik ve Adıyaman'ın merkezine 15 -20 dakika uzaklıktaki Perre Antik Kentine gittik.



Fethiye kayaköyü gördükten sonra burası bizim çok dikkatimizi çekmedi açıkcası.Bir kayaköy güzelliği var mıydı derseniz ? Pek yoktu aslında ama Adıyaman'a yolunuz düşmüşse görmedim demeyin girin gezin.Beğenmezseniz bizim gibi fotoğraf çekilin zamanınız daha eğlenceli geçsin :D



Bu arada buradaki yazımda Hummel ve Trendyol'un beni nasıl kandırdığını ve Trendyol alışverişim sonucu başıma gelenleri yazmıştım sizlere.Ben pes ettim ve uğraşmama kararı aldım.bu yüzden de ayakkabıyı kullanıyorum.Çok içime sinmesede başa gelen çekilir! Ama her fırsatta söyleyeceğim  benim başıma gelenlerin sizinde başınıza gelme ihtimaline karşılık Trendyoldan alışveriş yapmayın ! Neyse bu can sıkıcı konuyu kapatıyorum.


Fotoğraf çekilirken böyle dağ bayır tırmandık mesela aşağıdaki fotoğrafı çekilirken acayip tırstım :) O tam tepemde görünen deliğin içinde bi sürü kertenkele mevcuttu :D

Sonra bir tepe daha bulduk böyle fotoğraf çekilmek için tam adımımı atmamla çığlığı basmam bir oldu :) Oldukça büyük bir kertenkeleyle karşılaştım.Yada belki kertenkele değildi bilemiyorum :) Fotoğraf çekilmem bununla birlikte bir son buldu :)




5 yorum:

  1. Ben bu tarz gezileri tırsarak; ama merak ederek gezerim. :) O yüzden siizn gezinizin nasıl geçtiğini az buçuk tahmin edebiliyorum.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Harika bir gezi harika fotoğraflar:))

    YanıtlaSil
  3. adıyamana gitmiştik ama vakitsizlikten sadece Nemrut'a gidebildim burayı göremedik.. çok da güzelmiş..

    YanıtlaSil
  4. Tam macera olmuş sana :)

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir yermis. Çol güzel resimler...

    YanıtlaSil