7 Haziran 2016 Salı

2016 Yaz Planları _ Alışveriş Listem


Yaz yaklaşmakta... Batıya özlem gittikçe artıyor bizde ! Yaz gelirken kendime ufak bir alınacaklar listesi yaptım.Malum şimdiden yazla ilgili hayaller kurmaktayım :) 
Gelin bakalım yaz için nasıl bir ihtiyaç listesi hazırladım kendime :)


Bu yaz için en büyük hayalim kısacık şortumu giyip üzerime beyaz tişörtümü geçirip sırtıma çantamı alıp avare avare gezmek.Kahta her ne kadar zaman geçirebildiğim bir yer olsa da batıyı oldukça özlüyorum.Arkadaşlarımla bir cafede oturup kahve içebilmeyi,yüksek sesle gülebilmeyi,eski dostları,en çokta denizi...
Yaz benim için tatlı bir telaş ...Bayramı bekleyen çocuklar gibiyim şu günlerde :) Alışverişimin bir kısmını şimdiden tamamlamaya çalışıyorum fakat Adıyaman'da çok alışveriş yapma fırsatım olmadığı için internetteki indirimleri takip ediyorum.Hatta zaman zaman bu indirimleri sizlerle paylaşmaya çalışıyorum.
Trendyol'dan bir alışveriş yaptım geçen günlerde yine güzel bir indirime denk geldim .Heyecanla kargomun gelmesini bekliyorum.umarım hayal kırıklığına uğramam :) Kargom gelir gelmez sizle paylaşıyor olurum gelişmeleri :)
İşte benim alışveriş listem bunlarla sınırlıydı.Fakat eminim ki yazın bu listenin fazlasına talip olurum :)
Yaz planlarımı yakın zamanda sizlerle paylaşıyor olucam :)


6 yorum:

  1. indirimleri mutlaka paylaş canım, merakla bekliyorum😍

    YanıtlaSil
  2. çok iyi bir listeymiş ben de güneş gözlüğü almak istiyorum..

    YanıtlaSil
  3. Yaz kimde heyecan uyandırmaz ki ! Umarım istediğiniz tüm ürünleri bulup istediğiniz gibi bir yaz yaşarsınız :)

    YanıtlaSil
  4. Alışveriş listendekiler tam da yaza yakışır bir şekilde! Şuan ne iyi olurdu deniz-kum-güneş..
    blog keşif etkinliğinden geliyorum, blogunuzu gfcde takibe aldım, bende beklerim. sevgilerle!:)
    http://meleksalman.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Bu yaz pek tatil yapacak gibi degilim, malum is ariyorum, kismet bakalim. Benim yerime de bol bol gez iyi tatiller simdiden, trendyol alisverisini de merak etmekteyim ;)

    YanıtlaSil
  6. Tatil planı yapmaya bayılıyorum. Alıp çantamı plansız yolculuğa çıkmaya daha çok bayılıyorum. Beyaz beyaz elbiseler, şortlar hayal edince içim açılıyor. Yazın beyaz renk giymeyi çok seviyorum renkli giyinmektense. Aldıkça paylaş, bize de fikir ver. Sevgiler :)

    YanıtlaSil