16 Mayıs 2016 Pazartesi

Tarkan Evlendi !


Tarkan Evlendi!!
Tarkan evlenmeseydi de ne yapsaydı soruyorum size :) Yaş olmuş bilmem kaç ! Sahiden kaç ? 
Tarkan hayranları bu duruma pek bir üzüldü ..Peki bir soru daha size mi kalıcaktı :)



Tarkan'ın kendine has yakışıklılığı ,başarısı evet kesinlikle tartışılmaz.Yıllar önce hatırlar mısınız Opet'in sponsorluğunda konserleri olmuştu.Ben daha orta sona mı orta ikiye mi ne gidiyorum.Pek bi tıfılım :) Amaann işte konser diye kalktım gittim.Tarkan o zamanda ilgimi çekmiyordu.Fakat adam sahneye bir çıktı !!! O da ne ! Öyle bir sahne yok! İnsanı nasıl büyülüyor anlatamam ! Hani hayranı olsanız ayılıp bayılcaksınız o derece! Etkisi uzun sürmedi ama bende geçti gitti :)Neyse işte esas konumuz evliliği!


 Pınar Dilek denilen hanımefendiyi nasıl buldunuz ? Fikirlerinizi çok merak ediyorum ...Ben çok sıradan hatta giydiği dehşet güzellikte ki kıyafeti bile zerafetle taşıyamayan biri olarak gördüm.Daha ağır ,daha zarif bir bayan beklerdim ama! Ammann bu da bana mı kaldı :) Adam sevmiş beğenmiş evlenmiş :))
Allah mutlu etsin diyelim!


11 yorum:

  1. yazının girişine çok gülddüm ya :D :D size mi kalacaktı :D şimdi benim için tarkanın evlenmesi filan hiç bişey ifade etmese de yine de merak edip baktım valla duyunca, tarkan da olsan bir gün parmağına yüzğü takıyorlar demekk ki:D eşini ben de öyle çok sıradışı bulmadım, nedense tarkan diyince yanına beyonce gibi bişey bekliyoruz galiba :D halbuki bizim şıkıdım tarkan :D çocukuk aşkımızdı 90 lı yıllarda, öyle kaldı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle eşi çok sıradan geldi :) Bende senin gibi tarkana çok hayran olmasamda dayanamadım araştırdım bi baktım nasıl olmuş düğün gelinlik nasılmış diye :)

      Sil
  2. Genelde bu ünlü yakisikli erkekler cok siradan kadinlar seciyorlar bencede, Kivanc Tatlitugdada sasirmistim, Allah hepsini mutlu etsin tabii, ama kesin bu es secimlerin bir psikolojik anlami vardir keske bir bilen aciklasa ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bende şaşırmıştım.Sanırım çok güzel bayan oluyor çevrelerinde bir süre sonra sıkılıyorlar bu güzellik durumlarından yada ego olayıda olabilir aslında :D Ben ön planda olayım yanımdaki bayanın güzelliği benim önüme geçmesin :D Bilinçaltlarında bu olabilir :D

      Sil
  3. Hayırlı olsun demekten baska iş düşmüyor bize :) bu arada Tarkan'ın konserleri gerçekten muhteşemdir esasen sahne şovlarıyla etkiler insanları ben de gittiğim için biliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Snapchatten bende ayni tepkiyi vermistim, ya ne olacagggdi sizi mi bekliyordu Tarkan :D ay cok iyi geldi sabah sabah yazin :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba , bende çok sıradan buldum özellikle nikahtaki halini, düğünde daha güzel olmuştu ...
    O bi Tarkan ne de olsa sanırım gözümüzde biraz farklı canlandırdık ...
    mutluluklar onların olsun :)

    YanıtlaSil
  6. Tarkan 43 yaşında sevmiş istemiş evlenmiş kime ne yani :-))

    YanıtlaSil
  7. Tarkan ile yaşıtız neredeyse ve yazılıp çizilene bakarsam hiç evlenmeyeceğine dair kesin gözle bakıyordum. Evlendi diye adına sevindim. Şarkılarını severek dinlediğim ve performansını da birkaç kez izleyebildiğim ''son mohikan''. Kuvvetli sese sahip olan pop sanatçılar arasında en ön sıralarda yer alıyor bence. Eşi güzel bir hanımefendi, bence birbirlerine yakışmışlar. Daha sade olması gayet yerinde çünkü iki tavuskuşu yan yana duramazlar. Biri şov yapacak diğeri izleyecek, bu camiada evlilikleri böyle sürdürüyorlar.
    İkisine de ömür boyu mutluluklar, gündem değişebilir artık :))

    YanıtlaSil
  8. bende gelini cokk siradan buldum yakismamislar. yine de allah mesut etsin..

    YanıtlaSil
  9. bende sevmedim. yakisdiramadim yani Tarkan a cokk basit kadin bence.. yine de allah mesut etsin yani. ♥

    YanıtlaSil