17 Mayıs 2016 Salı

Snapchat'te Takip Etmeyi Sevdiğim 5 Hesap



Snapchat uygulaması son zamanlarda vakit geçirmeyi çok sevdiğim bir uygulama! Kabul ediyorum yoğunluğumdan dolayı çok paylaşım yapma fırsatım olmuyor şu sıralar fakat fırsat buldukça kim ne yapmış? Ne paylaşımda bulunmuş izlemeye çalışıyorum.Bazı günler herkesi izleyemesemde bakmadan geçemeyeceğim 5 hesap var snapchatimde ekli! Bunlar kim mi ?



1.Sırada tabii kide bir çoğunuz gibi benimde takip ettiğim KERİMCAN DURMAZ var.Ay pek bir komik ayol bu ! Konuşmaları ,hali ,tavrı! Tamamen şahsına münhasır bir kişilik! İzlemeden geçemiyor insan !


2.Sırada tabii ki TURUNCUBİKIZ var! İnstagram hesabından da severek takip ettiğim Turuncubikız Funda'nın günlük yaşantısını an ve an snapchatten de takip etmeyi çok seviyorum.Ondaki özgüvene hayranım :) 


3.Sırada deneyenbayan Zeynep ! Kendisi farkında mıdır bilmiyorum fakat Zeynep'i izlemeyi çok seviyorum.Ona çok fazla yorumlarımla bunu belirtemesemde kendisini gizliden gizliye talip ediyorum diyebilirim :)Zeynep İzmirli ve Almanya'da yaşıyor.Genelde kozmetik paylaşımları yapıyor hesaplarında.Tamam itiraf ediyorum kozmetiğe çok çok meraklı biri olmadığım için bazen bu paylaşımlarını es geçebiliyorum ama sorun bende :) Diğer günlük ettiği muhabbetler, hırslarının olmaması ve bu işi tamamen sevdiği için (herhangi bir çıkar amacı gütmeden) yapıyor.Bunu da zaten takipçilerine çok güzel hissettiriyor.Yoksa ne bloggerlar var her ürünü mü seversin arkadaş !


4.Sırada Pelin Akil var! Erkek arkadaşı ile olan paylaşımlarına bayılıyorum.Çok doğallar ve eğlenceli de sayılırlar :) Hatun taş! Çocuk ondan taş :)



5.sırada ise kendisini artık neredeyse herkes biliyor sanırım ! Puccaaa :)) Pucca son zamanlarda ağırlık verdi snapchat paylaşımlarına.İyi de yaptı valla pek bi eğlenceli oluyor snapleri.Dedikodu havasında ;)

İşte benim ilk beşim bu kişilerdi ! Sizin kesinlikle takip edin dediğiniz önerdiğiniz hesaplar var mı ? Varsa lütfen benimle paylaşın :)
Snapchat: beyazbegonvil

7 yorum:

  1. kerimcan bir yana dünya bir yana tek geçiyorum kendisini :))

    YanıtlaSil
  2. Deneyen Bayan'ı snapchat ta takip etmiyordum, ekleyeyim dedim bulamadım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ekleyebilirim, isminizi yazarsaniz , benim Snapchat ismim deneyen-bayan :)

      Sil
  3. Bu isimlerin snap adreslerini de yazar mısınız? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah haklısın canım yazıyı guncelleyim ama burdan da sana yazayım ben güncelleyene kadar
      kerimcan durmaz , turuncuyum, deneyen-bayan , puccagunluk, pelinanilaa, sanıyorum doğru yazdim:)

      Sil
  4. Ay nasil sevindim anlatamam cok tesekkür ederim vallahi havalara uctum :) <3

    YanıtlaSil