12 Mayıs 2016 Perşembe

Snapchat'i Cazip Kılan Nedenler!


       Snapchat uygulaması instagram,facebook gibi uygulamaları zamanla ezip geçicek gibi.Nasıl ki yonja'yı unutturduysa facebook,Facebook'u unutturuyorsa instagram,Snapchatte bir çok uygulamayı unutturacak gibi.
       Peki neden Snapchat bu kadar ilgi görüyor?
          Kullanımı diğer uygulamalara göre oldukça pratik.İnstagram da ki gibi en güzel fotoğrafı çekebilmek ,en çok like'ı alabilmek için saatlerce çaba sarfetmek yok! İster video çek,ister fotoğraf ! Saniyelik bir şekilde çek ve paylaş!

         Facebook ve instagram gibi uygulamalara alışık olan bizler için Snapchat'in kullanımını çözmek biraz zor oldu!Çözdükten sonra da bağımlılığından kurtulmak epey zor olacağa benziyor!


         Snapchat'e olan ilginin en önemli noktası bence doğallık! Evdeyken hiç uğraşma makyaj yapıcam diye! Çek gitsin...Yemek mi yapıyorsun çek hemen ver yemek tarifini takipçilerine!
         Yorum alma derdin yok e hal böyle olunca eleştiren laf söyleyen de yok!Sen paylaş gitsin...Nasıl olsa 1 gün içinde paylaştıkların kendi kendini imha edicek.Snapchatin en büyük rahatlığı da bu ya ! Paylaşılanların silinip gidecek olması...
          İlk zamanlar birçoğumuz saçma bulduk bu uygulamayı kabul edelim.Peki ya şimdi? Hepimiz müptelası olma yolunda ilerliyoruz.
      İşte snapchati ilgi odağına çeviren nedenler!
Snapchatte bende varım , belki ordan takip etmek gittiğim gördüğüm yerleri benimle birlikte görmek istersiniz ! Snapchat:beyazbegonvil

5 yorum:

  1. Ben bu uygulamayı bir türlü sevemedim. Ama aklımda bir ara telefonuma bir yükleyeceğim. Bakalım o zaman sevebilecek miyim. ;)
    Eğer seversem hemen seni takibe alırım. :P

    YanıtlaSil
  2. çok geç açtım şimdi de pek paylaşım yapmıyorum ama yavaş yavaş alışacağım bakalım..

    YanıtlaSil
  3. valla ne yalan soyleyim elim artık instagrama gitmiyor o derece snapchat i seviyorum :))

    YanıtlaSil
  4. Silinip giden paylaşımlar için zaman geçirme kısmını sevmesemde bir kaç gün sürekli takip ettiğim kişilere bakma isteği uyandırmıştı.Şimdilik biraz mesafeliyim.Gelecekte neler olur bilemiyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Ben daha girişemedim bu işe ;D bir bakacağım :)

    YanıtlaSil