26 Mayıs 2016 Perşembe

Ptt Kitap Alışverişim

Geçtiğimiz günlerde burada ki yazımda Ptt kitap alışverişimden bahsetmiştim sizlere.Bu alışverişimden yaklaşık bir hafta sonra tekrar bir sipariş verdim.Bu sefer Burçak'a hediye etmek içindi Son zamanlarda Aamir Khan'a olan hayranlığı arttı ve Aamir Khan ile ilgili her gelişmeyi takip eder oldu.Bende bunu fark edip kendisine Aamir Khan'ın hayatının anlatıldığı " Benim Yolum" kitabını sipariş verdim.
     Yanına da sevgili Fatma'nın özel çizimi olan chibi karakterli kitap ayracını hediye ettim.Kitabı hemen okumaya başladı bende sizlere iletebilmek için kitap hakkında ki fikirlerini sordum fakat kitabın çok sıkıcı olduğundan beklediği etkiyi vermediğinden bahsetti. Belki anlatılanlar Aamir Khan'nın anlatımı ile olsaydı çok daha dikkat çekici olabilirdi dedi :) Aamir Khan hayranlarının bilgisine..




5 yorum:

  1. Sayende Aamir Khan benimde merak ettigim bir yazar oldu, hic daha önce okumadim, gelince bakicam internetten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım aamir khanin daha çok filmleri var bu kitapta hayat hikayesi anlatılmış ama çok iyi bir kitap değilmis arkadaşımın söylediğine göre

      Sil
  2. Canım benim kitap ayracımı görünce bir hoş oldum <3 çok teşekkür ederim.İyi günlerde kullansın kendisi ama sana çizdiğim chibinden bir ayraç tasarlamak bana farz oldu ama oda senin kimseye verme benden hatıra olsun =)

    YanıtlaSil
  3. Ah canım bu hediye ettiğim ayrac bende fazla olandı:) o yüzden bunu hediye ettim:)

    YanıtlaSil