16 Nisan 2016 Cumartesi

Yepyeni Silikon Kalıplarımı Nereden Aldım?


Eğer kokulu taş,sabun işiyle uğraşıyorsanız ürün yelpazenizin geniş olması çok önemli.Elinizde bulundurduğunuz model çeşitliliğiniz çok olmalı ki daha geniş kitlelere hitap edebilesiniz. 
Sabun ve kokulu taş işi ile uğraşan bir çok kişinin yolu bloguma düşüyor ve görüyorum ki en çok merak ettikleriniz arasında kendi yaşadığınız şehirde malzeme satışı yapan bir yer ya da ürünleri uygun fiyata nerelerden temin edebileceğiniz.İşte bende sizlere yardımcı olması için bu yazımda silikon kalıplarımı aldığım http://www.sabunkaliplari.com/ sitesinden bahsedicem.




Öncelikle bir sitede aradığınız nedir ? Tabi ki de uygun fiyatlı olması cevabınızı duyar gibiyim.
Evet kalıpları aldığımız sitenin uygun fiyatlı ürünler satıyor olması önemli fakat kalite konusunu hiç düşündünüz mü? 
Kokulu taş işine 2.5 , 3 sene önce başlamıştım.Daha o zamanlar bu kadar duyulmuşta değil.Bir kalıpla başladım hatta bu işi yapmaya.50 tane de ilk siparişim gelmişti.Oh nasıl mutlu oldum anlatamam.İlk 50 adet siparişi bitirdim yolladım.Ardından bir elli sipariş daha ! Ben heycandan mutluluktan uçuyorum ama.Siparişimi yapmaya başladım 30.ürüne geldiğimde kalıbımda yarılmalar oluşmasın mı? O zamanlar bir de kalıplarda ateş pahası.Müşterinin siparişi de acil tekrar kalıp sipariş etsem müşteriye yetişmesinde sorun yaşayacağım.Ee noldu ? Ben de büyük bir hayal kırıklığı.Müşteriye açıkla bakalım derdini açıklayabilirsen.Bu hadiseyle bıraktım bu iş ile uğraşmayı.
Düşünün bir kalıp yüzünden! İşte kalıp kaliteniz burda devreye giriyor.Bir kalıptan ne kadar çok ürün alabilirseniz o kadar çok kardasınız demektir.


Sabun kalıpları sitesinin https://www.instagram.com/silikon_sabun_kaliplari/ instagram hesabında bir videoya denk geldim ki beni direk etkiledi.https://www.instagram.com/p/BBHaricjGfw/?taken-by=silikon_sabun_kaliplari  bu linkteki videoyu izlerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.
  Kalıbı iki ucundan çekiştiriyorlar ve kalıp lastik gibi uzuyor ! Yani kopmasına imkan yok .Üstelik burdan da kalıbın uzun süre dayanıklılığını anlıyorsunuz.Silikon kalıpları yaparken de kalsit,quartz gibi katkı maddeleri de eklemiyorlar.



Fakat siteye girdiğimde ürün çeşitlerinin çok az olduğunu gözlemledim ve siteye bir mail attım.Benim istediğim kalıp var ve ben bunu sitenizden temin etmek istiyorum fakat ürün yelpazeniz çok kısıtlı diye...Onlarda bana ürün yelpazelerinin çok geniş olduğunu fakat iş yoğunluklarından dolayı sitelerini sürekli güncellemekte zorlandıklarını ama istediğim modellerin görsellerini kendilerine atarsam temin edebileceklerini söylediler.
http://www.sabunkaliplari.com/ sitesini bir gezebilirsiniz.Hatta arayıpta bulamadığınız kalıp modeli varsa kendileri ile iletişime geçebilirsiniz. 


4 yorum:

  1. Resimlerini gördükçe ve yazılarını gördükçe bende yapmak istiyorum. Sana öyle özendim ki özellikle kokulu taşı denemek istiyorum. :)

    YanıtlaSil
  2. Yani işte bir işi yapıcaksanız tam yapmalısınız, ucuza mal edeceğim derken kazancınızdan olmakta var..Sen işini özenle ve ince ince yapan birisin, ellerine emeğine sağlık canım benim :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel yeni yeni taşlar ig de gördükçe hepsini alasım geliyor :) neyse ben siparişlerimi verdim zaten....Denizli ye bir dönelim önce..

    YanıtlaSil
  4. Ayy ne kadar tatlı bu kalıplar renklerine bayıldım:)

    YanıtlaSil