3 Nisan 2016 Pazar

İzledim I Herşey Aşktan



İtiraf ediyorum Romantik Komedi filmlerini çok seviyorum.Evet kabul ediyorum konuları çok klişe oluyor..Hatta hemen hemen bütün romantik komedi filmler birbirine benziyor.Ama ben bu tarz filmleri izlerken inanılmaz keyif alıyorum..
"Herşey Aşktan" Türk yapımı romantik komedi filmi...



Herşey aşktan filminin başrollerinde Hande Doğandemir,Şükrü Özyıldız ve Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer oynuyor...Herşey Aşktan filmi bu sene izlediğim en güzel romantik komedi filmiydi :) İzlemeden önce bu kadar beğenceğimi düşünmemiştim.



Hande Doğandemir'in filmdeki karakteri pek bir tatlı hele kostümleri ayrı bir güzeldi.4 yakın kız arkadaş sahneleri ise beni benden aldı :) İzmir'de yaşadığım günlere gittim geldim bu filmi izlerken.Alsancak sokaklarında kızkıza özgürce gezdiğimiz gülüp eğlendiğimiz günler geldi gözümün önüne :)


Bu filmi izledikten sonra yazı iple çeker oldum.Yaz bir an önce gelmeli ve ben kendimi İzmir'e atmalıyım..Aranızda bu filmi izleyen var mı? İzlediyseniz siz nasıl buldunuz ?



Ben filmi çok sevdim ama lütfen siz yine de fragmana bir göz atın :) 

3 yorum:

  1. Bende romantik komedi filmlerinden inanılmaz keyif alanlardanım :) mevsimlerde de bahar içim pır pır ediyorken hemen izlesem iyi olacak :) bu arada izmiri bekletme çabuk gel :) :)

    YanıtlaSil
  2. Bende beğenmeyeceğimi düşünerek izlememiştim ama şimdi izleme kararı aldım . Bende severim romantik komedi filmlerini bazen ne kadar saçma olsada yine de güzel oluyorlar :)

    YanıtlaSil