1 Nisan 2016 Cuma

İzledim I Düğün Dernek 2 Sünnet


Düğün Dernek 2 Sünnet filmini evde izleme şansı yakaladım.Aslında Düğün Dernek gibi popüler filmleri viyona ilk girdiğinde sinemada izlemeyi seviyorum.Fakat Adıyaman'da olduğumuzdan beri bu şansım kalmadı ne yazık ki.Bende bu yüzden filmleri evde izler oldum.




  "İlk filmde oğlunun düğününü yapan İsmail bu kez torununun sünnet düğünü için kolları sıvarken ekip tekrar bir araya gelir ve işler iyice karışır! Eski takım bir araya geliyor, başını olmadık belalara sokuyor, sünnet düğünü şehir çapında bir hadise halini alıyor. İşler karışacak, acele düğüne aşk bile karışacak ve o sünnet illa ki yapılacak!"
Filmin konusu beyazperde.com'dan alıntıdır.

Film oldukça eğlenceliydi.Birinci filme göre biraz daha sönük kalmasına rağmen izlemenizi önereceğim filmler arasında yerini aldı :)

   Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisine bayılıyorum :) Harikalar bence...Hele Ahmet Kural'ın o üstün yetenek gerektiren mimikleri yok mu :) Düğün Dernek 2 seyircisine bol kahkaha vaad ediyor ..





9 yorum:

  1. Çok merak ediyorum:) bende evde izleyenlerden olacağım...

    YanıtlaSil
  2. Ben daha 1.cisini hayla izlemedim nedenini bilmiyorum ama dizilerini hep çok severek izledim filmlerini çok izlemek gelmedi içimden :(

    YanıtlaSil
  3. Bende ilk çıktığında izlemiştim. Ama benim için hayal kırıklığı oldu. 1. Harikaydı ama 2. İçin aynı şekilde söyleyemicem..

    YanıtlaSil
  4. Sivaslı olarak esprileri daha iyi anladığımdan daha çok güldüğüm 2 serisini de seviyorum umarım 3. de çıkar :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de izledim eğlenceliydi fakat çoğu kişi nedense ilk filmi daha çok beğenmiş.

    YanıtlaSil
  6. Bizim hemşehrilerimizin güzel filmi sevilmez mi? 3.cüsü yolda :)

    YanıtlaSil
  7. Bende bu serisini ilk serisine göre sönük buldum. Yada ilk filminden sonra beklentimiz çok yüksek olduğu için böyle olmuşta olabilir.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Birincisi kadar eğlenceli gelmedi bana malesef, sevgiler.
    Sundaybunday.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. Mutlaka izleyecegim. Tesekkurler ☺☺

    YanıtlaSil