13 Mart 2016 Pazar

Uygun Fiyatlı Kitap Alışverişinin Adresi


Artık alışverişlerim internet üzerinden olmaya başladı.Malum yaşadığım şehir alışveriş konusunda pek gelişmiş bir yer değil.Hal böyle olunca da uygun fiyatlı alışveriş siteleri merceğim altında oluyor ve yeni yeni siteler keşfediyorum.Sizlere şimdi bahsedeceğim site yeni keşiflerimden olmasada ilk defa alışveriş yapma fırsatı bulduğum bir site.

Kitap alırken fiyatları da benim için önemli bir nokta oluyor.Özellikle popüler kitapların fiyatının 30 liralara yükseldiğini düşünürsek ve tek seferde iki üç kitap alma gibi bir niyetimiz varsa bu durum bizler için baya maliyetli oluyor.Fakat http://www.pttkitap.com/ ' da durum böyle değil.
Görmüş olduğunuz kitaplar mağazalarda çok yüksek fiyatlara satılıyor.Ben bu üç kitaba 36 tl gibi bir ücret ödedim.
İnanılmaz ama gerçek :) Bu kitaplar normalde kitap satan mağazalarda 20 tl gibi fiyatlarda satılıyor.
Ptt kitap  "Herkes Okusun Diye" sloganının hakkını sonuna kadar veriyor.Sizde uygun fiyatlı kitap alışverişi yapmak isterseniz Pttkitap'a bakmadan geçmemelisiniz.
Bu arada "Yıldız Tozu" ve "Kıyıya Vuran Deniz Kabukları" adlı kitapları Seyhandan blogunun bu kitaplar hakkında ki yorumlarını okuyarak aldım."Yıldız Tozu"nun henüz bitirdim ve kitap alacağım zaman seyhan'ın blogunu bir inceleyip öyle kitap almaya karar verdim.
Kitaplar hakkındaki yorumlarımı sizlerle paylaşıyor olucam  :) Hatta sizlerinde kitap önerilerinizi bekliyorum :) Bana önerebileceğiniz kitaplar var mı ?





24 yorum:

  1. Öneri için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  2. PTT Kitabı ilk defa duyuyorum. İlerleyen alışverişlerim için inceleme listeme aldım bile güzel öneri için teşekkürler canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim cnm yazımın işe yaramasına çok sevindim :)

      Sil
  3. Mahallenin en mutlu bebeği'ni biz de almıştık ama pek fayda gördüğümüzü söyleyemeyeceğim. Beklediğimiz etkiyi veremedi kitap :) Ama bizim çocuğun cinsliğinin de etkisi olabilir :D
    Pttkitap'ı duymamıştım, bakacağım, teşekkürler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şu anda mahallenin en mutlu bebeğini okuyorum bende fakat çocuğunuza haksızlık etmeyin bence :) Kitap bitince yorumlarımı paylaşıyor olucam ama bazı yerlerde çok tekrara düşülmüş ve ben ciddi anlamda bir öneri göremedim kitapta.

      Sil
    2. Aynen eşim de bir umutla almış, ben de görüntüsünü de beğenerek aldım elime ama beklentiyi karşılamadı :)
      Bitirebildiniz mi?

      Sil
    3. Hayır ne yazikki 200 küsür sayfada dayanamadim ve bıraktım kitabı :/ çok gıcık oldum hep aynı yöntemlerden bahsedilmesinden:/

      Sil
  4. hiç pttkitaptan almadım. teşekkürler bu bilgi için. sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Senden duydum cnm ve iyiki paylaşmışsın, gerçekten bazı kitaplar çok pahalı oluyor maalesef ki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uygun fiyatlı kitap bulunca altın bulmuş gibi seviniyorum :)

      Sil
  6. Ptt kitaptan hiç alışveriş yapmadım ama inceleyeceğim :))
    Kitapların çok güzel görünüyorlar, iyi okumalar! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim cnm inşallah kısa sürede bitirebilirim :)

      Sil
  7. Pttkitap'ı bir ara incelemiştim. Zaman zaman uğramak lazım aslında. Karşılaştırma yapmak için iyi olur.
    Şehirlerde bazen çok iyi fırsatlar çıkabiliyor. Henüz okumadığım için tavsiye mahiyetinde yazmıyorum. Kadıköy de bir kitapçının dükkan önü sepetinden Kız ve Kurt isimli kitabı 1 TL ye aldım. Aklım durdu o fiyatı görünce :))
    İyi okumalar diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh istanbul gibi bir şehirdeyseniz internetten alışveriş yapmak çok mantıksız olur zaten :) orası alışveriş konusunda ideal :)

      Sil
  8. vav çok iyi almışssın, bir bakayım bu siteye :)

    YanıtlaSil
  9. kitapyurdundan alıyorum ben orasıda cok uygun pttkitap sitesini ilk defa duydum bi karşılaştırma yapim :) şuan elimde canan tan yusuf ve pembe kitabı var okumadıysan tavsiye ederim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa evet okumadım canım adını çok duymuştum ama okumak nasip olmadı aklımın bir köşesine yazdım bu önerini teşekkür ederim :)

      Sil
  10. Hiç alışveriş yApmamıştım.En kısa sürede inceleyeceğim.Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  11. öneri için teşekkürler hemen bir inceleme yapacağım

    YanıtlaSil
  12. Ilk defa duydum PTT kitabı bilgim oldu teşekkürler

    YanıtlaSil
  13. mm pttkitaptan hiç alışveriş yapmadıımm :) ama ben de internetten kitap alıp kar etme konusunda uzman sayılırım artık :D

    YanıtlaSil
  14. 2012 yilinda İlk online kitap alisverisimi pttkitaptan yapmistim. Uygun diye 23 adet kitap aldim ama o kadar uzun zamanda geldi ki tövbe ettim. Uzun zamanda gelmesinin sebebiyse her bir kitabi tek tek gondermiş olmaları. Artık ne aldığımı kitapların adını sayısını unuttum. Son kitap geldiğinde cok şaşırdım bu ney diye 😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ooo taa o zamandan bu zamana çok şey değişti :) Ben geçen sene alışveriş yaptığımda sorun yaşamadım hiç :) kendilerini epey geliştirdiler aslında :)

      Sil