15 Mart 2016 Salı

İnstagram Fenomeni İrem Akdemir'in Doğum Günü



Doğum günü organizasyonu denilince içim bir türlü durmuyor.Hatta konsept partiler desek yanlış olmaz.Belli bir temada oluşturulan doğum günleri ister bebekler için ister yetişkinler için uygulansın hiç farketmez.Direk merceğim altına giriyor.
İnstagramda hatırı sayılır bir takipçi kitlesi olan İrem Akdemir geçtiğimiz günlerde 22.yaşını kutladı.Geçtiğimiz günlerde dediysem az bir süre hayal etmeyin.Baya bir zaman geçti üzerinden fakat yayına almak şimdiye kısmet oldu.Bu partinin detaylarını sizlerle paylaşmak istedim.



 Doğum günü yanlış anlamadıysam sevgili İrem Akdemir'in evinin bahçesinde gerçekleşmiş.Konsept tamamen bir masanın üzerine ve çevresine uygulanmış.Konsept bana biraz Amerikan Çiftliklerini çağrıştırdı.Konsepte nasıl bir isim vereceğimi bilemedim :) Bunun bir eleştiri olduğunu düşünmeyin sakın çok beğendim :)

                    Kolaların bu şekilde dekore edilmiş olması da çok hoş bir fikir.Yazın bunu bir kenara ;)


Son zamanlarda doğum günlerinde yaşı simgeleyen helyumlu balonlar da oldukça moda olmaya başladı.Bende seviyorum bu balonları doğum günü konseptlerine oldukça şık bir hava katıyorlar





Dikkatli incelerseniz doğum günü masasını hazırlamak için devasa bir masraf yapılmamış.Yani demem o ki sizlerde kendiniz böyle bir doğum günü masası hazırlayabilirsiniz.
Hatta doğum günü pastasına dikkat ettiniz mi? Siz neden böyle bir pasta yapamayasınız ki? Farkındaysanız son zamanlarda şeker hamurlu pastalar out hazır çikolalar,jelibonlar  ile süslenen pastalar in! oldu.


İrem Akdemir doğum günü kıyafet tercihini tütü etek ve yağmur çizmelerinden yana kullanmış.Kostümü de oldukça hoş olmamış mı ?



Fotoğraflar İrem Akdemir'in Pinterest hesabından alınmıştır.

12 yorum:

  1. çok güzel ve değişik bir parti olmuş ama senin gibi sanki burası türkiye değil de başka bir yermiş izlenimi uyandı bende..

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir organizasyon olmuş, cikolataların sunumuda ayrı bir hoş olmuş:)

    YanıtlaSil
  3. ÇOK farklı ve güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. Evett :) Çok ilginç ama çok pratik bir fikir var bence :)

      Sil
  5. Kimmis bu fenomen diye merak edip okudum. Instagram hesabina bakayim. Parti biraz çocuk partisi gibi geldi bana sanki yasina pek uymamis.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 22 yaşında henüz :) Genç bir arkadaşımız o yüzden öyle gelmiş olabilir :)

      Sil
  6. Kenarda sanki beze gördüm canım çekti şimdi:)) güzel olmuş bence gencligimizi doya doya yaşamamiz lazım

    YanıtlaSil
  7. Merhaba! Tesadüfen haberim oldu postunuzdan, çok sevindim hem beğendiğiniz için hem de bana yer verdiğiniz için... Çok teşekkür ederim! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh asıl ben çok sevindim yazıma denk gelip yorum yapmanıza :) Rica ederim.Fotoğraflarınız harika :)

      Sil
  8. Sade ve de şık olmuş beğendim.Kızımın doğum gününde oradan esinlenebilirim , teşekkürler paylaşımınız için

    YanıtlaSil