15 Şubat 2016 Pazartesi

Rituel De Beaute Diş Temizlemeye Yardımcı Pratik Mendil


         Rituel De Beaute markasının ürünleri benim için kesinlikle kurtarıcı ürünler.Daha önce bu markanın siyah noktalar için burun bandını ve bel ağrılarım için kesinlikle kurtarıcı olan özel günler için ısıtıcı bantlarını kullandım.Bu ürünler benim severek kullandığım hatta evde mutlaka bulundurduğum ürünler diyebilirim.

       



      #beyazbegonvililekahvemolası etkinliğime sponsor olan rituel de beaute markası bizlere yine çeşitli ürünlerini yollamışlar.Bu etkinlik sayesinde ben diş temizlemeye yardımcı pratik mendillerini tanıma fırsatı yakalamış oldum.

     Etkinliğimizi Denizli'de gerçekleştirdik ve etkinliğimizden 1 hafta sonra ben Adıyaman'a uzun bir yolculuğa çıkacaktım.Yolculuğumuz 18 saat gibi uzun bir sürede gerçekleşeceği için yolda bu mendillerin yanımda bulunması benim için tam bir kurtarıcı oldu.

    Yol uzun neredeyse bir güne yakın vaktinizi yolda geçiriyorsunuz.Yolda canınız sıkıldıkça birşeyler yiyip içiyorsunuz.Molalarda ayrı otobüste ayrı yiyecekler tüketiyorsunuz ve bunun sonucunda ağzınızda inanılmaz bir ağırlık oluşuyor.Bu ağırlık bir süre sonra sizi rahatsız ediyor ve ağzınızı temizleme ve ferahlık veren birşeylere ulaşma hissine kapılıyorsunuz.Dişlerinizi fırçalamakta bir çözüm tabii.Fakat bunun için otobüsün mola vermesini beklemelisiniz ve yanınızda diş macunu ve diş fırçası taşıyor olmalısınız.Tüm bu sıkıntıyı çekmek yolculuk halinde pek de iyi olmuyor tabii...

    Peki ben ne yaptım :) Uyanıklık edip yanıma bu mendilleri almıştım.Hemen arabanın içinde çıkardım ve kimsenin görmeyeceği şekilde paketin içinden çıkan ve nane ferahlığı veren pratik mendille dişlerimi bir güzel temizledim.Rituel De Beaute diş temizlemeye yardımcı mendilinin içinde barındırdığı nane aroması ağzıma bir ferahlık verdi ve beni büyük bir sıkıntıdan kurtardı.

    Bence bu ürün sadece yolculukta değil çalışan kişiler içinde tam bir kurtarıcı.İş yerinde yanınızda diş macunu,diş fırçası taşıma derdinden sizi kurtarıyor.Hemen cebinize atın bir tane gidip dişlerinizi bir güzel temizleyin :)

Rituel De Beaute  #beyazbegonvililekahvemolası etkinliği sponsorudur.


11 yorum:

  1. Bu markanın burun bandını kullanıyorum, kullandıklarım içerisinde en iyisi diyebilirim. Bu ürünüde ilk kez sende görüyorum, ilk işim alıp denemek olacak cidden faydalı birşey,dışarıdayken bence mutlaka insanın yanında olması gereken ürünlerden biri.Teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede çok kurtarıcı :) Alıp denemelisin cnm :) Bu arada siyah burun bandını bende çok severek kullanıyorum.

      Sil
  2. paylaşım için teşekkürler sizi takipteyim ben de beklerim sevgiler :)
    http://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. gerçekten uzun yolculuk için çok pratik bir ürün ben de var henüz denemedim yatılı falan bir yere gidersem yanıma alacağım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım çantanda bulunsun bence :) Hatta sadece yatılı gitmeyi bekleme dışarıda yemekten sonra filanda kullanabilirsin:)

      Sil
  4. pratik ürünleri hep sevmişimdir :)

    YanıtlaSil
  5. Bende kullanıyorum yolculukta gerçekten iyi oluyor kurtarıcımız :)

    YanıtlaSil
  6. Begonvil'im markette görürsem ben de alayım hemen. Seviyorum böyle pratik ürünleri. Bu arada çekilişimi gördün mü? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cnm almalısın kurtarıcı bir ürün :) Bu arada çekilişini görmez olur muyum hiç :) Katılıcam katılma fırsatı bulamadım bi :) Sen çekiliş yaparsında ben katılmam mı :) Hatta katılma fırsatı bulamadım ama destek olmak için g+'da paylaştım :)

      Sil
  7. It looks like an interesting product.

    Kisses

    YanıtlaSil