11 Şubat 2016 Perşembe

BÖLÜM 1 I Beyazbegonvil ile Kahve Molası Etkinliğimizin Sponsorları


Geçtiğimiz günlerde Denizli'de Beyazbegonvil ile kahve molası etkinliğimizde bir araya geleceğimizden sizlere bahsetmiştim.Bu güzel etkinliğimizde hem değerli blogger arkadaşlarımız ile bir arada olduk.Hemde etkinlğimizde yer alan sponsorlarımızın yeni ürünlerini tanıma şansı yakaladık.
 Özcan Şemsiye birbirinden renkli şemsiyeler ile bizlerleydi.Şansımıza etkinliği düzenlediğimiz mekanın bahçe alanı vardı ve burada Özcan şemsiye  ile birbirinden güzel fotoğraflar çekilme fırsatı bulduk ve bizler bu fotoğrafları çekilirken inanılmaz eğlendik.
Özcan Şemsiye'ye sponsorluğu için teşekkürlerimi sunuyorum.



Etkinliğimiz sayesinde Bioderma ürünleri ile de tanışma şansı yakaladım.Bizlere kuru ve yıpranmış ciltler için Atoderm Mains el kremi,Sensibio H2O misel solüsyon,atoderm lipstick ve atoderm hassas ve kuru ciltler için vücut temizleyici jel göndermişler.Bu ürünlerin her birini etkinlik sonrası kullanmaya başladım ve bu ürünler hakkındaki yorumlarımı sizlerle paylaşıyor olucam.


Cosmed bizlere denememiz için akne kontrol jeli göndermiş.Son dönemlerde cildimde akne problemleri yaşamaya başladım ve bu beni inanılmaz rahatsız eden bir durum.Bu yüzden cosmed akne kontrol jelini  denemeye başladım ve  ürünü bitirdiğimde yorumlarımı sizlerle paylaşıyor olucam.


Mustela'da son zamanlarda güvendiğim markalar arasına yerini aldı.Özellikle bebeği olan bir çok arkadaşımın evinde bebekleri için mustela ürünlerini kullandıklarını görmeye başladım ve bu mustela'ya olan bakış açımı değiştirmemi sağladı.Mustela etkinliğimizde bizlere yorgunluk giderici ve  rahatlatıcı bacak kremi göndermişler.Çok çabuk yorulan bir yapıya sahip olduğum için ve şu dönemde spora başladığım için bu ürün çok işime yarayacak diye düşünüyorum .Bu ürünü de deneyimledikten sonra sizlerle yorumlarımı paylaşıyor olucam :)


Splat diş macunu firması bizlere Love serisi diş macunlarından yollamışlar.Bu ürünü daha önce deneyimleyip yorumlarımı sizlerle burada ki yazımda paylaşmıştım.Splat ürünlerinden benim favorim blackwood serisi.Splat diş macunu ürünlerini daha önce denemediyseniz mutlaka denemenizi öneririm.Love benim için %100 performansı olan bir ürün değildi fakat Splat'ın Armydent ve blackwood ürünlerine bir şans vermenizi öneririm.


Etkinlik sponsorlarımızdan SEK bizlere etkinliğimizin tam da adına uygun olan latte,mocha ve macchiato çeşitlerinden oluşan soğuk kahvelerden gönderdiler.Hatta getiriler diyebiliriz :)Sek etkinliğimizde kahvelerimizi soğuk soğuk içebilelim diye bu güzel ürünleri bizlere etkinlik saatimizde teslim ettiler.Bu ince düşüncelerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz:) Eğer sizde benim gibi kahve tutkunuysanız ve kahve çeşidim soğuk olsun sıcak olsun hiç fakretmez yeter ki kahve olsun diyorsanız Sek'in yeni çıkardığı mocha,macchiato ve latte'den oluşan soğuk kahve çeşitlerini mutlaka denemelisiniz.


Etkinliğimizin adına uygun bir diğer firmamız ise Kuru Kahveci Mehmet Efendi'ydi.Bizlere Türk kahvesi ürünlerinden göndererek etkinliğimizin adını desteklediler.Kendilerine ilgileri için çok teşekkür ederiz :)
Bu arada kahvemin köpüksüz olduğuna lütfen bakmayınız.Kafein bünyeme her ne kadar dokunsada kahve canavarı olduğum için fotoğraflamadan önce dayanamadım ve kahvemi birazcık yudumladım :) Haliyle caaanıımm köpüğü kaçmış oldu.



Etkinliğimizin bir diğer güzelliği ise kahvelerimizin yanında gayet lezzetli gidecek olan ve blogger etkinliklerinin olmazsa olmaz sponsoru Tatlımo güzel kurabiyeleri ile bizlerleydi.


Etkinliğimizde benim gönülden destek verdiğim HC Hair Care firması complex saç bakım yağı ile bizlerleydi. Daha önce  Hc Hair Care Complex saç bakım yağını deneyimleyip sizlere burada ki yazımda bahsetmiştim.Hc hair care ürünlerini satın almak isterseniz https://www.sacbakim.com/ linkinden ürünlerine ulaşabilirsiniz.

Etkinliğimizde daha önce denemediğim ama bir çok yerde görüp merak ettiğim Lesoleil bizlere güneş görmeyen saçlara özel olan şampuanlarından yollamışlar.Bu ürünü de deneyimleyip en kısa süre içinde deneyimlerimi sizlerle paylaşıyor olucam.


Etkinlik sponsorlarımızın birinci bölümünü sizlerle paylaştım.En kısa süre içerisinde etkinlik sponsorlarımızın 2.bölümünü de sizlerle paylaşıyor olucam.
Ayrıntılı fotoğraflarımızı görmek isterseniz instagramdan #beyazbegonvililekahvemolası hastaginden etkinlik detaylarımıza bakabilirsiniz.
Hediyelerimizi nasıl buldunuz? Daha önce bu ürünlerden denedikleriniz var mı varsa ürünler hakkındaki yorumlarınızı benimle paylaşabilir misiniz :)


8 yorum:

  1. şemsiyeli resimler çok tatlı :-)) Sek'in öyle soğuk kahveler çıkarttığını bilmiyordum hemen deneyeceğim çok severim çünkü güle güle kullan hepsini..

    YanıtlaSil
  2. tüm sponsorlara çok teşekkürler canım ayrıca senin uğraşların sayesinde pek çok ürünü deneme fırsatı buluyoruz :) harika!

    YanıtlaSil
  3. Ben bir kaçını denedim bile:) tekrar tekrar bizleri bu güzel ürünlerle tanıştırdığın için teşekkürler cnm:)

    YanıtlaSil
  4. Bende hemen deneyimlemeye koyuldum özellikle Bioderma'nın ürünlerine bayıldım diğerlerini de kullandıkça deneyimlerimi bloğumda paylaşacağım .Seher'in de dediği gibi bunlar senin sayende oldu çok teşekkürler Gülşahcım

    YanıtlaSil
  5. GÜZEL BİR ETKINLIK OLMUS GULSAHCIM EMEGINE SAĞLIK, INSALLAH BIR DAHAKINE BERABER OLURUZ :))

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir gün geçirmişsiniz beraber olabilmeniz beni de mutlu etti tüm sponsorlarınıza da bizlerde teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  7. Güzel etkinlik için sana ve sponsorlarımıza teşekkürler canım.yeni ürünleriN bazılarını denedim bile kısa zamanda blogumda paylaşıcam..

    YanıtlaSil