17 Şubat 2016 Çarşamba

Bioderma Sensibio H20-Makyaj Temizleme Suyu

Bioderma Sensibio H2O Hassas ciltler için üretilmiş makyaj temizleme suyu. Bioderma'nın daha önce ismini ve kalitesini çok duymuştum fakat etkinliğimize sponsor olana kadar deneyimleme fırsatım olmamıştı. 
Etkinliğimizde elime ulaşır ulaşmaz bize gönderilen ürünleri denemeye başladım.Bu ürünlerden size ilk olarak Bioderma Sensibio H2O Misel solüsyondan bahsedicem.
Bioderma Sensibio H2O misel solüsyon makyaj çıkarma konusunda oldukça başarılı bir ürün.Peki bu başarısı nereden geliyor ve ben ürünün hangi özelliklerinden memnun kaldım ? 



Bioderma sensibio H2O misel solüsyon makyaj temizleme konusunda oldukça başarılı.Üstelik  bölgesel bir temizleyici olmayıp,göz makyajını da temizleyebilen ve tüm yüze uygulanabilen bir ürün.

Ben bu ürünü yalnızca makyajımı temizlemek için kullanmadım.Ürün ferahlatıcı ve yatıştırıcı etkiye sahip olduğu için günlük cilt bakımımda da bu solüsyonu kullandım ve hiç bir olumsuz durum ile karşılaşmadım

Daha önce kullandığım makyaj temizleme sularında kullanım sonrası yüzümü yıkama isteği oluşuyordu.Sanki suratımda bir tabaka oluyor ve saatler geçtikçe bu tabaka gittikçe ağırlaşıp beni rahatsız etmeye başlıyordu.Bu yüzden de önce makyajımı temizleyip sonra makyaj temizleme suyunun etkisinin geçmesi için yüzümü yıkıyordum :) Bioderma' Sensibio H2O'da ise böyle bir sorun ile karşılaşmadım.Aksine cildimi hafifletti ve ferahlattı.

Eğer cildiniz için kaliteli cildinize iyi gelecek ürünler arayışı içerisindeyseniz Bioderma Sensibo H2O Misel Solüsyonu kullanmanızı öneririm.

Siz daha önce bu ürünü kullandınız mı ? Deneyimleriniz benim ki gibi olumlu sonuçlar çıkardı mı ? Fikirlerinizi lütfen benimle paylaşın :)



11 yorum:

  1. Daha evvel kullanmadım bu temizleme suyunu ancak nette çok denk geliyorum merakta ediyorum,loreal temizleme suyundan çok memnunum ama bunuda deniycem mutlaka,teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Loreal de güzel canım ben ondan da memnun kalmıştım.hatta ikisinin yapısı benziyor birbirine

      Sil
  2. Bioderma gerçekten aşktır. Alana kadar o fiyata değer mi diye kırk kere düşünmüştüm. Ama kesinlikle değermiş. Hassas ve alerjik yapılı kuru ciltli biriyim. Cilt doktorum da tonik olarak kullanmamı önerdi. Hem makyajımı temizliyorum hem de tonik olarak kullanıyorum. Tek sıkıntılı yanı dudak makyajımı temizlerken verdiği acı tat. O yüzden öyle kullanmıyorum artık :D İkili set halinde alıyorum en az 7-8 ay kullanıyorum vallahi. Aslında ekonomistlerin hesapladığı gibi birim aya indirgersek ayda 6-7 liraya hem makyajımı temizlemiş hem de tonik kullanmış oluyoruz. Daha ne :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında evet o şekilde düşünürsek daha mantıklı bir kere para verip uzun süre kullanıyorsun :) sadece ilk aşamada bir anda o parayi vermek insanı tedirgin ediyor ama sonunda değer:)

      Sil
    2. Aslında evet o şekilde düşünürsek daha mantıklı bir kere para verip uzun süre kullanıyorsun :) sadece ilk aşamada bir anda o parayi vermek insanı tedirgin ediyor ama sonunda değer:)

      Sil
  3. Kesinlikle verdiğim parayı sonuna kadar hakeden bir ürün olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  4. Bende çok memnun kaldım hemen temizliyor cildi dediğin gibi de ferahlatıyor.

    YanıtlaSil
  5. merakım 2-3 kat daha arttı :) güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
  6. güzel bir ürün ama ben önce bir süt ile temizleyip sonra bununla silmeyi tercih ediyorum tek başına hiç yeterli gelemiyor bana..:-(( ya da direk tonik olarak kullanıyorum..

    YanıtlaSil
  7. kullandım ve kesinlikle öneririm :)

    YanıtlaSil
  8. tek kelime ile kendilerine bayılıyorum:) Hassas ve sorunlu bir cilde sahip olduğum için yatıştırıcı özelliğinden dolayı 3 yıldır kesintisiz favorim:)

    YanıtlaSil