27 Şubat 2016 Cumartesi

Başlarım Şimdi Anneliğe - Oyuncu Anne


           Ben Denizli'deyken :) Son zamanlarda ki yazılarım ve söylemlerim hep Denizli üzerine oldu farkındayım.Ne çok şey yapmışım Denizli'de.Fakat kaç ayın birikimi var bir bilseniz.Denizli'ye gittiğimde sinemaya gidicem,Denizli'ye gittiğimde Gratis'e uğrucam,....gibi uzayııppp giden isteklerimi birbir gerçekleştirdim ya siz ona bakın.Cümleyi fazla uzatmıyorum ben  Denizli'deyken D&R'a uğrayıp hemen iki kitap aldım kendime.Kitap tercihimi bir çoğunuzun çok iyi bildiği Oyuncu Anne yani Şermin Çarkacı'nın kitaplarından yana kullandım.Şermin Çarkacı'nın ilk kitabı olan Başlarım Şimdi Anneliğe kitabı Adıyaman'a gelene kadar bitti...





           Adıyaman'dayken en çok hayal ettiğim şey tek başıma Kahve Dünyası'na gidip kahvemi yudumlarken kitap okumaktı. Denizli gezimin 25 dakikasını bu hayalime ayırabilmiş olmakta bana ayrı bir mutluluk verdi doğrusu :)

         Oyuncu Anne'nin ilk kitabı "başlarım şimdi anneliğe " bence gayette güzeldi.Özellikle henüz anne olmayan biz acemilere ufak tüyolar ile yol gösterici nitelikteydi.Fakat bazı kısımları gerçekten çok basitti.Kitabın bütününe baktığınızda size anneliği öğretebilecek bir kitap tabii ki değil.Zaten annelik kitap okuma ile öğrenilecek bir meslek değil :)

         Kitabın bazı yerlerini 20 saatlik yolculuğumuzda okurken epey zorlandım :) Çünkü olayları öyle komik ele almış ki Şermin Çarkacı kahkahalarımı tutmak zorunda kaldım.

        Bu kitap hakkında size şunu söyleyebilirim.Eğer siz henüz anne olmadıysanız ve annelikle ilgili bir kitap arayışı içerisindeyseniz üstelik çocuklar konusunda hiç bir bilginiz yoksa bu kitabı almalısınız.
Fakat artık anne olmuşsanız ve çocuğunuz 6 aylıktan büyükse almasanızda olur.Çünkü bu kitapta yazılan bir çok şeyi siz zaten biliyor olucaksınız.O yüzden siz Oyuncu Anne'nin ikinci kitabı "Çocuğuyla nitelikli zaman geçirmek isteyen annelere rehber kitap"'ı alın.Fakat yok ya bir bakayım ben yine de derseniz alın okuyun bir şey kaybetmezsiniz :)




       






9 yorum:

  1. Son zamanlarda facebooktan cokca takip ettigim biri Sermin Carkaci, sanirim kitabini da alicam :) Paylasim icin tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle almalısın canım :) Ben çok seviyorum şermin hanımı takip etmeyi :) Yazıları çok güzel :)

      Sil
  2. Merhaba, çok güzel anlatmışsınız çok açıklayıcı olmuş. Tabii benim için artık iki kitapta geç kalmış sayılır :) büyüttüm çünkü ben :) sevgili beyaz begonvil sayfamı ziyaret ettiğniz ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sayfamda ki bir sorundan ötürü Yorumunuzu bildirimlerde görüyorum ama yorum sayfasında göremiyorum. O yüzden burdan teşekkür etmek istedim. Sizde bemim sayfama hoşgeldiniz, zenginlik kattınız :) sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nazik düşüncen için ben teşekkür ederim canım :))

      Sil
  3. Anneliği tadöadım ama minik meleklerim var benim de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anne olamasanız da sizde anne şevkati var :) Ben bunu hissedebiliyorum :)

      Sil
  4. Merhaba, bloğunuzu yeni keşfettim ve takipe aldım.bana da beklerim:) sevgiler
    Sundaybunday.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Şermin Çarkacı kitabına çok eğlenceli bir isim koymuş. Yazının başlığını gruplarda görüp geldim. Bu nasıl bir başlıkmış dedim içimden. Kitap ismiymiş meğerse :)
    25 dakikalık mola masasına bayıldım. Kitap, kahve, çikolata, makaron... İmrendim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle kendisi de çok eğlenceli biri :) Yani kitapları öyle paylaşımları da :)) Belki bir gün beraber bir kahve içeriz :) Böyle bir masada hayat bu belli olmaz :)

      Sil