12 Ocak 2016 Salı

Shein'den Gözüme Kestirdiklerim



http://www.shein.com/'u artık duymayanınız kalmamıştır sanırım.Shein oldukça modern kıyafetler satan uygun fiyatlı bir yutdışı alışveriş sitesi.Üstelik 30$ üzeri alışverişlerinde kargo ücreti ödemeden.Böyle güzel siteler bulunca alışveriş yapmadan geçmekte eminim kaçınılmaz olucaktır.
http://www.shein.com/ 'ı gezerken nasıl keyif aldığımı zamanın nasıl geçtiğini farkedemiyorum bazen.Hatta bu sefer ki site gezimde sizler için gözüme kestirdiklerimi bir araya getirdim.Gelin hep birlikte bakalım bu parçalara :)




Mickey Mause gibi karakterler içeren sweatler tam benlik.Bazı dönemler spor giyinmek benim için bir kurtarıcı olabiliyor.İşte bu günler için kurtarıcı bir parça bu sweat.Nasıl ama çok sevimli değil mi ?Tayt ile kombinlenmesi çok ta güzel olmaz mı ?

Mickey Mause Sweat:burada
Eğer seçtiğim ürünleri sitede incelemek isterseniz fotoğrafların altında ki linke tıklamanız yeterli :)
http://www.shein.com/Wine-Red-Chunky-Heel-Suede-Mid-calf-Boots.html

Spor bir parçadan şık ve kadınsı bir parça olan ve biz bayanların almaya doyamadığı ayakkabıya geçiyorum şimdide.Bu ayakkabıya tek kelime ile vuruldum diyebilirim.Gördüğüm an beni heycanlandıran bir parça oldu bu ayakkabı.Şimdiye kadar hiç bu tarz bir ayakkabı giymemiştim fakat bu ayakkabıyı gördükten sonra kesinlikle giymem gerektiğine karar verdim.Dar paça pantalonlar,taytlar ve ispanyol paça pantalonlar ile oldukça rahat kombinlenebilir bu ayakkabı.

http://www.shein.com/Green-Round-Neck-Dip-Hem-Loose-Sweater.html
Shein'den gözüme bir başka kestirdiğim parça bu yeşil tunik oldu.Kış günlerinde ince parçalar yerine bir tık daha kalın parçaları tercih ediyorum.Çok üşüyen bir yapım olduğu için.Sizde benim gibiyseniz bu parça sizin için kurtarıcı olabilir.
Özellikle arka kısmının uzun olması basen bölgesinde sorun olan bayanlar için tam bir kurtarıcı.




http://www.shein.com/Grey-Twisted-Ball-Faux-Fur-Hat.html

Bu peluş yumuş yumuş şapkaya ne demeli ? Oldukça havalı olan bu şapka soğuk kış aylarında hem üşümenizi engelleyecek hem de bu şapka ile  şıklığınızdan taviz vermeyeceksiniz.


http://www.shein.com/Green-Fur-Hooded-Long-Sleeve-Drawstring-Coat.html

Son olarak kapşon kısmında kürk detaylı kaban beni benden aldı diyebilirim.Bu sezon bu tarz kürk detaylarında oldukça moda olduğunu düşünürsek bu kaban ile hem modaya uyabilir hem de şık görünebiliriz.İç detayını da göz ardı etmemelisiniz.Düşünsenize nasıl sıcak tutar :)
Siz nasıl buldunuz bu seçtiğim parçaları? Bana bu konu hakkında ki yorumlarınızı yazın lütfen.Siz olsanız hangisini seçerdiniz?


7 yorum:

  1. shein i ilk defa duyuyorum ama gerçekten seçtiğiniz parçaların hepsi birbirinden güzel bi ara girip bende bakıcam :)

    YanıtlaSil
  2. beğendiğiniz her şey çok hoş ben sanırım botları ve yeşil kazağı beğendim :)

    YanıtlaSil
  3. Tunik ve şapkaya bayıldım:)

    YanıtlaSil
  4. Hemen bakıyorum.Bazı yerlerde öyle sitelerden ucuza alıp pahalıya satıyorlar.

    YanıtlaSil
  5. vayyy harikalar :)

    YanıtlaSil
  6. Monta ve sweete bayıldım :)

    YanıtlaSil
  7. ayyy utanıyorum demeye ama ben duymamıştım :D hemen bakayım :)

    YanıtlaSil