13 Ocak 2016 Çarşamba

Sarah JIO I Böğürtlen Kışı


Sarah Jio Kitapları son dönemlerin en popüler kitaplarından.Yazarın her kitabı seviliyor her kitabı okurdan iyi puan alıyor.Böğürtlen kışı da bence okunası kitaplarından biri.
Yazarın anlatımı harika.Yüreklere dokunan bir hikaye var kitapta.

Oğlu kaybolan fakir bir kadının oğlunu bulmak için verdiği mücadele,başından geçen olaylar...Bir nefeste okuyorsunuz kitabı.Soğuk bir kışa rağmen sıcacık sevgi dolu bir hikaye..

Ben kitabı okumanızı tavsiye ederim ve tanıtım bültenine bir göz atmanızı öneririm.Belki o zaman bu kitabı okuyup okumamaya daha kolay karar verebilirsiniz.


"Canım Daniel'ım,

Kaybolduğun gün dünyam sona erdi, canım oğlum. Seni her kim alıp götürdüyse, seninle birlikte kalbimi, hayatımı da çaldı. Ben senin gülümsediğini görmek, kahkahalarını duymak, mutluluğunu paylaşmak için yaşıyordum."

Vera Ray 1933 yılının o karlı mayıs akşamında üç yaşındaki oğlu Daniel'ı son kez öptüğünü bilmiyordur. Her ne kadar oğlunu yalnız bırakma düşüncesinden nefret etse de hayatlarını devam ettirmek için çalışmak zorundadır. Tek avuntusu, gün ağardığında küçücük oğluna sarılacak olmasıdır. Ancak Vera geri döndüğünde karşılaştığı manzara, Daniel'ın boş yatağıdır. Bir de karlar içine gömülmüş olan oyuncak ayısı.

Seksen sene sonra Seattle yine mayıs ayında karlar altındadır. Köklü bir gazetede muhabir olan Claire Aldridge, bu doğaüstü olayı haber yapacaktır. Araştırmalarına devam eden Claire, küçük çocuğun bu zamana kadar sonuçlanmamış kaçırılma davasıyla karşılaşır. Evlat kaybetmenin ne demek olduğunu çok iyi bilen Claire, bu olayı çözmeye karar verir. Ancak çözdüğü her düğümün, onu Vera'yla olan bağlantısına yaklaştırdığından habersizdir…

Böğürtlen Kışı aşkı, umudu ve umutsuzluğu derinden anlatan muhteşem bir kitap. Bu öyküyü yüreklerinizden kolay kolay silip atamayacaksınız.

(tanıtım bülteninden)

6 yorum:

  1. İki günde okuyup bitirdiğim ama günlerce beni düşünceler denizinde yüzdüren kitap. Okunası akıcılıkta .

    YanıtlaSil
  2. ahhh ne güzel kitaptır oooo bir kere daha okuyası geliyor insanın bitince

    YanıtlaSil
  3. Aaa çok güzel kitaptı..

    YanıtlaSil
  4. 1 sene önce falan almıştım bu kitabı daha okuyamadım ama sıradaki kitabım bu olacak o zaman :)

    YanıtlaSil
  5. beni en çok etkileyen kitaplardan biri bu

    YanıtlaSil
  6. Ağlayarak okumuştum ilk kısmını. Çocuğu olanlar çok etkileniyor.

    YanıtlaSil