9 Ocak 2016 Cumartesi

Pelin Karahan'ın Oğlu Ali Demir'in 1.Yaş Günü Kutlaması


Pelin Karahan ve Bedri Güntay'ın oğlu Ali Demir geçtiğimiz günlerde 1 yaşına girdi.Bizlerde özellikle ilk doğum günü çok önemlidir.Bedri Güntay ve Pelin Karahan için de çok önemli olacak ki oldukça ihtişamlı bir doğum günü organize etmişler minik Ali Demir için..
Özellikle son zamanlarda konsept doğum günleri oldukça revaçta.Ali Demir'in doğum günü detaylarına gelin hep birlikte bakalım.Doğum günü hazırlığında olan anneler için de güzel fikirler vermiş olalım.
Ali Demir'in doğum günü organizasyonunu Terim Event üstlenmiş.Bu tarz organizasyonları seven ve takip eden okuyucularım belki bilirler Terim Events Fatih Terim'in eşi Fulya hanıma ait bir organizasyon şirketi.Bana kalırsa her el attıkları iş oldukça başarılı.Hatta Buse Terim'in kına gecesini de yanlış bilmiyorsam Terim events organize etmişti.
Doğum günü konsepti olarak Walt Disney karakterleri tercih edilmiş.Kocaman bir afiş önüne güzel bir masa kurulmuş.


                           Detaylarda bolca balon ve rengarenk şekerler yer almış.Mickey mouse figürlü pastalar,çikolatalı cake popslar ve kremalı cupcakeler....Pasta tercihi olarak ise macaronlar ile süslenmiş şeker hamurlu bir pasta tercih edilmiş.Kısaca oldukça şeker yüklü bir masa olmuş :)


         Benim en sevdiğim detay ise lolipoplar ile mickey mouse şekli verilmiş stand oldu.Doğum gününe katılan çocukların mutluluğunu bir düşünsenizde :) Aslında bu tarz bir detayı sizde bebeğinizin doğum gününde yapabilirsiniz.



   Gösterişi fazla olsa da bu doğum gününde ki bir çok şeyi kendi bebeğinizin doğum gününe uygulayabilirsiniz.Henüz bebeğim olmamasına rağmen ben bir çok fikir kaptım bu masadan :) Siz nasıl buldunuz bu doğum gününü?

2 yorum:

  1. Böyle şeyler bebekleri değil de ebeveynleri tatmin ediyor daha çok :D galiba bazen çocuklaşmak istiyoruz bunlar da bahanemiz oluyor :) çok şirin görünüyor her şeyy böyle bi doğumgününe ben de hayır demem şahsen :D

    YanıtlaSil
  2. Pelin Karahan'ın küçüklüğümden beri hayranıyım :))) Yeni dizide de sırf o var diye izliyorum ve Kavak Yelleri'nden beri de seviyorum. Ya çok tatlı güzel olmuş her şey :)) İlk fotoğraf da harikaaa *.*

    YanıtlaSil