27 Aralık 2015 Pazar

Yılbaşı için Tatlı Bir Hediye Önerisi


   Geçtiğimiz günlerde nefisdemet.com ile öğretmenler günü çekilişi düzenlemiştik.Bu çekiliş sonucunda değerli firma blogumda çekilişi düzenlediğim için beni de düşünmüş ve bana da harika bir hediye yollamış.



    Bu güzel hediye bir de taaa 1.250 km uzaktan ulaştı elime.Bir düşünün bin iki yüz elli kilometre ... Fotoğraflarda fa gördüğünüz gibi bütün çikolatalı kurabiyeler sapasağlam ulaş geçti elime.

    Bir de öyle güzel hediye paketi yapmışlar ki açmaya kıyamadım.Böyle hediyeler insanı çok mutlu ediyor.Nasıl etmesin ki güzel bir paketleme ,kalp şeklinde bir aranjman,birde üstüne üzeri çikolata kaplı kurabiyeler...Biz bayanları bundan başka nasıl bir hediye bu kadar mutlu edebilir ki :))



    Yanlış saymadıysam 40 yada 50 adet kurabiye vardı hediyemde.Var DI diyorum çünkü hepsini bir güzel yedik ve bitirdik.Korkmayın canıım hepsini ben yemedim tabii ki ...Geçenlerde öğretmen eşlerinin bulunduğu bir kahvaltıya davetliydim...Bir kısmını oraya götürdüm...Tabii ki de çok havam oldu :) Herkes bayıldım bu kurabiyelere.

    Yılbaşı da iyice yaklaşmışken elinizi çabuk tutup bu güzel kurabiyelerden yılbaşı gecesi misafirlerinize ikram etmek için sipariş verebilirsiniz.Sofranıza da ayrı bir hava katacağını düşünüyorum bu aranjmanın.Hatta İstanbul'da yaşıyorsanız daha şanslısınız çünkü firma İstanbul kargolarını kendi teslim ediyor.

Yok efendim ben yılbaşına sipariş vermekte geç kaldım diyorsanız hiiç üzülmeyin altın günleriniz için bile sipariş verebilirsiniz bu kurabiyelerden.Öyle güzeller ki kimse hazır almış diye de düşünmez emin olun :)))) Şaka bir yana canınız ne zaman bir sürpriz yapmak ,sevdiklerini mutlu etmek isterse www.nefisdemet.com'dan siparişlerini verebilir.




3 yorum:

  1. Kurabiyeler gerçekten çok leziz görünüyor :) Bu kadar lezzetli bir post hazırladığın için teşekkürler. Hemen siteye göz atacağım :)

    YanıtlaSil
  2. Şirin süslenmiş kurabiyeler, tutacak yeri bile düşünmüşler.Titiz çalışılmış. Sizlere de afiyet olsun. Bizim de aklımızda olsun.:)

    YanıtlaSil
  3. Umm galiba daha kalıcı bir hediye arıyorum ben ya :)) Bir de ben öğretmenime alacağım ah çok zor :(

    YanıtlaSil