10 Kasım 2015 Salı

İzledim I Sihirbaz - THE ILLUSIONIST


Görev yerimiz Adıyaman olunca öyle çok gezelim edelim diyemiyoruz.Çünkü gezilecek yer yok :) Bizde bu yüzden kendimizi filmlere vurduk.Hemen hemen her gün bir film izliyoruz.İzlediğimiz filmlerden biri de Sihirbaz filmiydi.Sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim filmlerden biri diyebilirim.

Ben daha çok romantik komedi tarzında filmler izlemeyi seviyorum.Metin ise tabii ki fantastik,korku,gerilim,bilimsel filmleri tercih ediyor.Her ne kadar film zevklerimiz ayrı olsa da ortak bir filmde buluşabiliyoruz .Sihirbaz beni çok etkileyen çok sevdiğim filmlerden biri oldu.


Oldukça güzel bir konusu var.Sihirbazın çocukluk aşkını imparator veliahtının elinden kurtarmak için verdiği mücadeleyi analatan bu film sizi soluksuz bırakacak.

Fragmanını  izleyebilirsiniz.



Bu filmi daha önce izlediniz mi  ? Ben Sihirbaz'ı çok beğendim izlediyseniz sizde benim kadar beğendiniz mi?


9 yorum:

  1. Tek kelime ile harika bir filmdi. Filmin sonunda bu kadar şaşırabileceğimi hiç tahmin etmezdim. İzlemeyenler için spoiler vermemek adına şöyle açıklayayım katilin kim olduğundan o kadar emindim ki son sahneleri izlerken nasıl yani? dedim. Hatta bazı sahneleri dikkatli bir şekilde tekrar tekrar izlediğim bile oldu :) Senaryosu gerçekten sağlam ve izlenilmesi gereken bir film. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle sana katılıyorum sonucu beni oldukça etkileyen bir film oldu :) Hatta bizde eşimle bir kaç sahnede geri sarıp tekrar izledik nasıl oldu o ya diye :))

      Sil
  2. Bu film gerçekten harikaa ....
    Sayfamdaki çekilişe bekliyorumm :) http://hulyaninsirlari.blogspot.com.tr/2015/11/farmasihediyem-cekilis.html

    YanıtlaSil
  3. Bu filmi izleyeli baya oldu ama muhteşem bir film. Benzer konulu Prestij filmini de şiddetle tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o filmi de duydum. izlemek çok istiyorum :) inşallah bi gün onu da izlicem :)

      Sil
  4. Çok severimm, şimdi görünce tekrar izlemek istedim :)

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle izlediğim en iyi filmlerden biri.. Sanırım bi 15 defa izledim. Hatta aklıma gelmişken önümüzdeki günlerde tekrar izlemek istedim.. The Illusionist ve The Prestige en sevdiğim filmler arasında.. İzlemediyseniz şiddetle öneririm The Prestige filmini de...

    YanıtlaSil
  6. Filmi birkaç kez izledim.Çok sevdiğim ve etkilendiğim filmlerden.Prestij'i mutlaka tavsiye ediyorum.İyi seyirler:)Sevgilerimle...

    YanıtlaSil