19 Kasım 2015 Perşembe

İzledim I Mucize



Adıyaman' ilk atandığımız ve eve yerleştiğimiz ilk hafta izlediğimiz bir filmdi mucize.Daha önce de izlemeye çalışmıştım ama modumda değildim galiba yarısında uyuyup kalmıştım.Fakat bu sefer böyle olmadı....


Mucize oldukça özverili bir şekilde çekilmiş.Yanlış hatırlamıyorsam çekimleri 2 yıl sürmüştü.Hatta filmin başrol oyuncusu Mert Turaç o sıralarda film çekiminin yanında bir de Beni Böyle Sev dizisinde rol alıyordu.Filmin zorlu çekim koşulları nedeniyle diziyi de aksatmaya başlamıştı.Diziyi izleyenleriniz varsa bilirler dizide bir görünüyor bir kayboluyordu.İşte Mucize filminin çekimlerinin yoğunluğundandı bu durum.En son ikisini birden yürütemeyince de diziden ayrılmıştı.Neyse bu çok farklı bir konu ama araya da magazin sıkıştırmadan edemedim :)
Mucize filminin oyuncuları kesinlikle çok ustaydı.Büyülenmiş gibi izledim Filmi izlerken tam gözlerim dolup ağlayacakken bir anda kahkahalara boğulabiliyordum.Bu filmden bu kadar etkinlenmem sanırım doğunun zorlu şartlarını artık biraz daha biliyor olmamdı.En azından görmüş olmam.Ki Adıyaman tam anlamıyla doğu bile sayılmaz.Bu filmle aslında doğudaki küçük yerlerdeki unutulmuş insanları da görüyorsunuz.Ki filmde görülen çoğu durum doğru buradaki insanlar unutulmuşlar.Zengin bir ailenin görmek istemediği engelli bir çocuğu gibi doğu...
Fim bittiğinde hem ağladım hem güldüm.Sizde bu filmi izlemelisiniz.Konusundan bahsetmiyorum ve fragmanı izlemenizi öneriyorum.

Mucize filmini izleyen var mı ? İzlediyseniz siz neler hissettiniz ? Sevdiniz mi ? Yorumlarınızı bizlerle paylaşın
Sevgiler....

7 yorum:

  1. geçenlerde tv de yayınlanmıştı bizde izledik ve bayıldık muhteşem olmuş film

    YanıtlaSil
  2. İzledim vr bayıldım hele konusu gerçek bir yaşam olunca sonunda ağladım karıma aşık oldum deyince blogunuza keşif etkinliğinden geldim bana da beklerim

    YanıtlaSil
  3. bende ilk vizyona girdiğinde izlemiştim konusuyla oyunculuklarıyla harika bir film

    YanıtlaSil
  4. İzlememiştim. Şimdi fragmanını izledim. Baya ilgimi çekti.

    YanıtlaSil
  5. Oldukça etkileyici bir filmdi gerçekten .

    YanıtlaSil
  6. Cidden bir mucize bu film. Gerçek hayattan alıntı filmleri daha çok seviyorum bu filmde onu hissederek izlediğim için çok fazla etkilendim. Özellikle sonunda inanılmaz şaşırmıştım.Detay vermek istemiyorum fikir olmasın izlemeyen arkadaşlara ancak şunu söyleyebilirim ki, sevginin aşamayacağı hiç birşey yok hayatta, yeter ki isteyin. İSTEYİN!
    Bu arada Mahsun Kırmızıgül evet sesi güzel ancak sadece film yapsın diyorum.Çünkü cidden bu işten anlıyor, bunu defalarca gördük..

    YanıtlaSil
  7. Mahsunu pek sevmem ama adam çooook başarılı bu işte tebrik ediyorum . Sinema da ilk çıktığı hafta izlemiştim Çok gülüm ilk başlarda sonlarda da çok ağlamıştım . Çok duygu yüklü filmler yapıyor gerçekten .

    YanıtlaSil