7 Kasım 2015 Cumartesi

English Home'dan Neler Aldım?



English Home geçtiğimiz hafta tüm ürünlerde %50 indirimdeydi.Bende bu indirime dayanamayıp bir iki parça bişiler aldım.Ufak bir alışveriş oldu benim ki .Çünkü akşam English Home'un instagram hesabından indirimi yayınlamışlar ve sabah ben alışveriş yapana kadar pek birşey kalmamıştı.Gelin bakalım bu alışverişten payıma neler düştü?
Oturma odamda mavi renkler hakim .Ne zamandır da böyle bir dergilik almak istiyordum.Rengide odamla uyumlu olunca kaçırmadan aldım.%50 indirimle bu güzellik bana 20 tl'ye geldi.


Kanaviçe işini çok seviyorum biliyorsunuz.Hatta zaman zaman sizlerle burada kanaviçe ile ilgili paylaşımlarda bulunuyorum.Aslında hiç ihtiyacım olmamasına rağmen dayanamayıp bu havluyuda attım sepete.4 tl'ye denk geldi.


Birde 4 tane kırlent yastığı aldım.Fiyatları da bana 4 tl'ye geldi.Onların fotoğraflarını çekme gereği duymadım :)Kırlentleri eksik çünkü.Onlara da bir güzellik düşünüyorum bakalım . Ya örgü birşeyler yaparım ya da odam ile uyumlu kırlentler alırım henüz karar vermiş değilim .Gerçekleştirdiğimde mutlaka https://instagram.com/beyazbegonvilblog/ hesabımda paylaşıyor olurum.

Birde artık snapchatte bende varım.Beyazbegonvil adı ile beni ekleyebilirsiniz.Orada videolu paylaşımlarda yapıyorum.Çok zevkli bir uygulama :) Sizde gelin hep birlikte eğlenelim =)

12 yorum:

  1. İyi günlerde kullan canım ☺

    YanıtlaSil
  2. Madame coco ve english home tarzlarına bayılıyorum.. Teşekkürler paylaşım için ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende :) Alışveriş yapmayı sevdiğim yerlerden madam coco ve english home :)

      Sil
  3. offff havlu alacam diye giriyorum her defasında ama hep başka bişiler alıp çıkıyorum :D :D :D :D :D :D güle güle kullan canımmm

    YanıtlaSil
  4. Dergilik çok güzelmiş :) Güle güle kullanın :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uzun zamandır istiyordum canım :) İyi denk geldi .Teşekkür ederim :)

      Sil
  5. bende ne zaman girsem istediklerim hep tükenmiş oluyor canım aldıklarını güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler tatlım :) Yakalamak bazen çok zor oluyor :)

    YanıtlaSil
  7. dergiliğe byıldım güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  8. Yaa atsınlar beni oraya bida almasınlar o kadar seviyorum güzel günlerde kullanın sizde:)

    YanıtlaSil