3 Kasım 2015 Salı

English Home'da Bu hafta %50 İndirim

http://www.englishhome.com.tr/havlu/


İnstagram'da son zamanlardaki en büyük çılgınlıkta English Home ürünleri.Her hafta pazartesi özellikle English Home indirimlerini bekler olduk.Bu konuda en iyi paylaşımları da çeyiz hazırlığı içinde olan genç kızlarımız yapıyor.Bence English Home'un en iyi reklamını onlar yapıyor.Arada bir sponsor olmalı bu kızcağızlarımıza diyorum .Her hafta indirimleri takip ederken ve yaşadığım şehirde English home olmayınca bende alışverişlerimi http://www.englishhome.com.tr/'dan yapar oldum.Kargo ücreti ödemek biraz indirim hevesini kaçırsada yapcak bişey yok elimiz mahkum :) English home 'un bu hafta ki indirimi renk renk insanın kullanmaya bile kıyamayacağı havlularda.%50 indirim bence harika.Ben ferforje indirimini bekleyenlerdenim.

Eğer sizde English Home ürünlerini sevenlerdenseniz her pazartesi indirimleri takip edin derim.Birde elinizi çabuk tutmakta yarar var çabuk tükeniyor ürünler.




5 yorum:

  1. Seviyorum gerçekten English home ürünlerini fakat o kadar çok alışveriş yapmışım ve her şeyi almışım ki her indirim mesajı geldiğinde 'tüh bundan da almasaydım bakardım ne güzel' diye iç geçirip kapatıyorum telefonu :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de en cok ferforje indirimlerini beklerim sizin gibi :) hic ihtiyacim olmasa da alirim.bi seyler bazen ucretsiz kargo gunleri de yapiyor ama o zaman da indirim pek olmuyor

    YanıtlaSil
  3. ben de bakayım bu ara yeni havlu ve nevresim takımları almak istiyorum..

    YanıtlaSil
  4. English Home içindeki tüm ürünleri çok seviyorum^^ Havluları harika özellikle:)

    YanıtlaSil
  5. buranın ürünleri gayet güzel yalnız biraz pahalı sanki ne kazanıyoruz ki ne kadar bütçemiz olsun :)

    YanıtlaSil