26 Kasım 2015 Perşembe

Dekorazon.Com Çekilişini Kazandım.Nasıl mı ?


Dekorazon.com ev eşyaları satan bir internet sitesi.Çeyiz hazırlığı döneminde çok fazla takip ettiğim sitelerden biriydi.Benim takip ettiğim dönemden bu yana kendisini inanılmaz yeniledi ve geliştirdi diyebilirim.
Dekorazon.com'u sadece sitesinden değil İnstagram hesabı'ndan da takip ediyorum .Sitenin instagram hesabında her çarşamba çekilişler oluyor.Ben de düzenli olarak katılıyorum  bu çekilişlere.Son katıldığım çekilişin konusu ise sitede bulunan sadece dekorazon'da kategorisindeki ürünler ile bir kombin hazırlanmasıydı.Benim de en ilgimi çeken alan olduğu için kolları sıvadım ve yukarıda gördüğünüz görseli hazırladım daha sonra #dekorazonkombinim hastag'i ile instagram hesabımdan paylaşım yaptım.Bir kaç gün içinde aşağıdaki görsel ile sonucumuz açıklandı .




Sonucun açıklanmasından 3 gün sonra hediyelerim elimdeydi.Taaa 1200 km'den gelen tabaklarım sapasağlam elime ulaştı.Hediyelerimde aşağıda gördüğünüz 4 adet retro tabak. Hatta şu anda sitede indirimdeler sizde almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz :)

8 yorum:

  1. Canım gayet şık seçimler yapmışsın, diğerlerini görmedim ancak bu kombinle kazanman gayet yerinde olmuş :) Tebrik ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Kura mı çekildi yoksa bilinçli görsel seçimi mi yaptılar bilmiyorum ama kazanmak beni inanılmaz mutlu etti :)

      Sil
    2. Kura değildir canım öyle olsa kombin hazırlayın demezler ki, bakmışlardır tek tek seçilmiştir :) Haketmişsin :)

      Sil
  2. Cok guzel ya sanslisin gule gule kullan kombin de super olmus

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar şanslısın güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  4. Güzel hediyeler iyi günlerde kullanın :) seçtiğiniz ürünler harika :)

    YanıtlaSil