10 Kasım 2015 Salı

Dekorasyon I Şömine Soba Modelleri


Kışın ilk karı ülkemizde Erzurum'a yağdığına göre artık kış geldi diyebilir miyiz ? Bence yavaştan yavaştan kış kapıda...Peki kış gelince ilk aklınıza neler gelir? Mısır patlağı,yün kazaklar,battaniyeler? Benim aklıma ilk önce üşümek geliyor :) Çok üşüyen biri olduğum için kışın beni düşündüren tek yanı ısınma derdi.Peki ya neyle ısınıyoruz evlerimizde? Ülkemize doğalgaz geldi geleli doğalgaz ile ısınıyoruz.Önceleri evlerimizde bulunan kömür sobalarını attık bir köşeye...Peki şömine ? 
Büyük ihtmalle çok azımızın evinde vardır şömine.Ama hepimizde olsun isterdik öyle değil mi ? Siz evinizde şömine olsun istemez miydiniz ?Ben çok isterdim.Şu görsellere gelin de birlikte bir bakalım.Hayır diyen varsa aranızda belki fikriniz değişir.









Şömine ile ısınma ülkemizde her ne kadar yaygın bir ısınma türü olmasada benim evimde olmasını isteyeceğim dekorasyon ürünlerinin başında gelir.Son zamanlarda şöminelerin elektrikli sistem ile çalışanları da çıktı.Mutlaka bir yerlerde denk gelip görmüşsünüzdür.Elektrikli şömineler pek doğal olmasalar da tercih edilebilirler.
Peki ya sizin tercihiniz ne olurdu ? Evinizde şömine olsun ister miydiniz ?



3 yorum:

  1. Orada ayaklarını şömineye uzatan kişi olmak istedim :) Çok keyifli bir blogunuz var. Takibe aldım. Bloguma da beklerim.
    www.blogluyorum.net

    YanıtlaSil
  2. Eğer evimde güzel bir şömine olsaydı , kış aylarında dünyanın en tembel insanı olurdum herhalde :) Bu yüzden sanırım pek benlik değil :)

    YanıtlaSil