25 Ağustos 2015 Salı

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur Evlendi

24 Ağustos akşamı Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur Adile Sultan Yalısında harika bir düğün ile evlendi.Çiftin bu mutlu gününe Çağatay Ulusoy,Pelin Karahan,Eliz Sakuçoğlu,Yasemin Ergene gibi ünlü çiftler katıldı.






Merve Boluğur sade ,vücudunu saran bir gelinlik tercih etmiş.Saçlarının büyük bir kısmını örten duvağı ile de gelinlik çok hoş bir bütünlük oluşturmuş.







Bu tarz gelinlikler göze her ne kadar hoş görünsede abiye kıyafet izlenimi vermekten öteye geçemiyor.Duvakta olmasa gelinlik demeye bin şahit ister :)Tabii bu benim fikrim.Siz nasıl bulursunuz bu tarz gelinlikleri ?

4 yorum:

  1. ben de sevmiyorum bu tarz gelinlikleri, gelinlikten çok sahne kıyafeti gibi geliyor gözüme :) mutlu olsunlar ne diyelim:)

    YanıtlaSil
  2. Aradaki boy farkını neden böyle belirginleştirmiş anlayamadım, topuksuz bir ayakkabı da tercih edebilirdi, hiç hoş gözükmüyor :((( Murat Dalkılıç'ı çok severim umarım mutlu olur :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet yaa :) boy farkı çok belirgin olmuş ama Allah mutlu etsin diyelim :)

      Sil
  3. gelinlik dediğin kabarık olacak.... takibimdesin bende bloğuma bekliyorum http://www.rnkync.blogspot.com.tr/2015/08/rollbab-dan-2-kisiye-sececegi-babet.html

    YanıtlaSil