4 Haziran 2015 Perşembe

Sac Düzleştiricisi Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz ?

Uzun zamandır saç düzleştiricisi almayi planlıyordum.  Bunun için de sıkı bir araştırma içine girdim. Düzleştirici alırken nelere dikkat etmeliyim bir düzleştirici nasıl olmalı hiç bir fikrim yoktu.Internette biraz araştırma yaptım fakat bu konu hakkında herhangi bir yazı bulamadım. Saç düzleştiricimi aldım fakat yine de tam istediğim gibi olmadı. Bende bu yüzden belki sizlere yararlı olur diye bir yazı hazırlamaya karar verdim.  Saç düzleştiricisi alırken nelere dikkat etmeliyiz gelin hep beraber bakalım ?




Öncelikle düzleştiriciyi hangi amaçla alıyorsunuz buna karar vermelisiniz. Sadece saçlarınızı düzleştirmek için mi yoksa bunun yanında pres yaparak bukleler oluşturmak için mi ? Eger hem düzleştiricim olsun hem de saçima aynı alet ile pres yapıp dalgalar oluşturayim diyorsanız dar düzleştiricileri tercih etmelisiniz. Bu da yaklaşık 28mm boylarına denk geliyor.Sadece düzleştirici amaçlı kullanacaksınız geniş boyda olan düzleştiricileri tercih  etmelisiniz. Böylece daha çabuk saçınızı düzleştirebilirsiniz.

Düzleştiricinizin ısı ayarıda çok önemli.  Isı derecesi 180 dereceden az olmamasına dikkat etmelisiniz. Birde ısı konusunda düzleştiricinizin ısı  ayarı seçenekleri olmalı.Fazla ısındığında ısıyı düşürebilin ki saçlarınız fazla zarar görmesin :)

Saçlarınız çabuk elektiriklenen bir yapıya sahipse eğer düzleştiricinizin iyonik özellikte olması da gerekir.
Yani alt tarafı bir düzleştirici ama bu özellikleri yerinde olmadı mı işiniz zor ve uğraştırıcı.


      Ben Fakir Romeo düzleştiriciyi tercih ettim .Üründen memnun muyum :) Sadece düzleştirici niyeti ile almış olsaydım %100 memnun kalacağım bir üründü.Fakat ben saçıma preste yapmak istediğim için bu düzleştiricinin boyutu biraz geniş geldi.Ama kimin hatası tabii benim hatam :))
       
       Sizler düzleştiricinizi nasıl alırdınız ?


2 yorum:

  1. Yıllar önce Arzum un bir saç düzleştiricisini almıştım, bu ürüne çok benziyor, aynı performansta devam ediyor, lazım her eve bir tane, bunlarla dalga da yapılabiliyor da ben hiç girmedim o işlere ^^

    YanıtlaSil
  2. Seçerken ne istediğini bilmek önemli gerçekten, ne amaçla kullanılacaksa ona uygun olmalı, evlerimizde bu nedenle kuaförleri aratmayacak pekçok seçenek bulunuyor bu nedenle, güle güle kullanın.

    YanıtlaSil