9 Şubat 2015 Pazartesi

Farmasi Yumurta Proteinli Şampuan Deneyimi


Sizde benim gibi saç dökülmesi sorunu yaşayanlardan mısınız?
Saç dökülmesine karşı neredeyse kullanmadığım ürün kalmadı diyebilirim.Farmasi yumurta proteinli şampuanda bunlardan biri oldu.Peki farmasi yumurta proteinli şampuan bu sorunumu çözdü mü?

Gelin yorumlarıma kulak verin!




Farmasi yumurta proteinli şampuan için umudum çok büyüktü.Bu sorunu kökten çözmesede kısmen halledeceğini düşünmüştüm.Ama üzgünüm ki sonuç negatif .Şampuanı tamamen bitiremedim bile.Çünkü yıkama sonucunda saçlarımda aşırı yağlanmaya sebep oldu.İlk kullanmaya başladığımda bu sorunla karşılaşınca biraz ümidimi kaybettim ama inatla kullanmaya devam ettim.Fakat bir süre sonra saçlarım iyice ağırlaşmış bir görünüme büründü.Bu durum böyle devam edince inadım bir süre sonra kırıldı ve kullanmayı bıraktım.

Farmasi yumurta proteinli şampuan her ne kadar saçlarımın dökülmesini engelleyemediyse de bu şampuanın olumlu yönleri de vardı tabii.Hatta  her şampuan keşke bu şekilde olsa dedirten cinsten.

                       

Bunlar ne mi ?
Şişe tasarımı kesinlikle harika.Diğer şampuanların şişeleri de keşke bu şekilde bir tasarıma sahip olsa.

Bir de kokusu vardı mesela.Harika bir kokuya sahip .Fakat tüm bu güzel özelliklerine rağmen asıl işlevini yerine getiremediği için farmasi yumurta proteinli şampuan benim için sınıfta kaldı.

3 yorum:

  1. kozmetik ürünlerinde özellikle buypasa.com da günlük veya haftalık kampanyaları oluyor markaların. bi göz atmanızı öneririm:)

    YanıtlaSil
  2. Şampuanlar kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor. Kimisi sarımsaklı diyor kimisi zeytinyağlı bir de argan yağlı :) Hepsini denemek de zor iş. Samimi bir ürün incelemesi olmuş. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Ben de sarımsaklı olanını kullandım hamilelikte dökülme arttı diye.sonuc güzel dökülme sıfıra indi.fakat saçımı çok mat yapıyordu.yıkama sonunda mutlaka iyi bi krem kullandığım halde

    YanıtlaSil