18 Ekim 2015 Pazar

Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi Nasıl Olur?

Onarıcı bir saç kreminden beklentiniz nedir? Saçınızda çok kırık var ve bu da saçlarınızda cansız bir görünüme mi yol açıyor? Öyleyse gelin bu sorunu çözecek bir saç kremi önerim var.






Hc Hair Care'e ait olan Ovex saç kremini etkinliğimiz sayesinde keşfettim.seffafbulutlar'in yardımı ile düzenlediğim #denizlilibloggerlarbuluşuyor etkinliğinde Hc Hair Care her birimize 200 ml'lik hızlı saç kurtarma ve canlandırma etkisi gösteren kremlerden gönderdiler.Bende etkinliğimizden bu yana Ovex'i deneyimleme fırsatı buldum.


Ovex'i önce şampuanlayıp yıkadığım nemli saçlarımın uç kısımlarına uyguladım.Kremi yaklaşık 5 dk saçımda beklettim ve duruladım.Bu şekilde 2-3 gün ara ile 1 ay boyunca Ovex kremi kullandım.

1 aylık deneyim sonucunda gözlemlediğim ise saçlarımın kısa sürede çabuk uzaması ,duştan sonra saçlarımda elektiriklenmeyi önlemesi ve saçlarımın daha canlı bir görünüme sahip olması .Benim için önemli olan detaylardan biride kremin sadece saç uçlarına uygulanıyor olması.Yağlı bir saç tipine sahip olduğum için deriye uygulanan saç kremlerini kullanmayı sevmiyorum.Saçlarımı çabuk yağlandırıyorlar.


Bu kremi olumlu deneyimlerim sonucunda sizlere gönül rahatlığı ile önerebilirim.Fakat kullanırken şunu da dikkate almanızı isterim.Saçlarımda boya olmadığı ve şimdiye kadar 1 kez perma dışında hiç işlem görmediği için daha çabuk bir etki elde ettim.Eğer saçlarınız işlem görmüş ve boyalı bir saç ise bu süre biraz daha uzayabilir.

2 yorum:

  1. bu ürünü kullanmayı çok istiyorum bir türlü denk gelemedim online satın alınıyor mu gerçekten çok ihtiyacım var..

    YanıtlaSil
  2. http://www.sacbakim.com/ yada 444 3 914 no yu arayarak kargo ücretsiz onlıne alım yapabilirsiniz zeynep hanım :)

    YanıtlaSil