5 Kasım 2014 Çarşamba

Duvar Kağıtlarının Banyolarda ki Kullanımı Nasıl Olur ?

Banyo da duvar kağıdı mı olurmuş dediğinizi duyar gibiyim.Son dönemlerde banyolarda kullanılan dekoratif duvar kağıtları oldukça moda oldu.




     Duvar kağıtları ile banyolarda istenilen modernliğe  ulaşmak mümkün.
   Peki banyolarda kullanılan duvar kağıtları nem yapar mı ? Kabarır mı ? gibi soruların aklınızı karıştırdığını biliyorum.Eski duvar kağıtlarının aksine artık suya dayanıklı duvar kağıtları imal ediliyor.Sizde su tumayan duvar kağıtlarını banyonuzda tercih ederseniz herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.Bu şekilde kullanım kolaylığı sağladığı için banyolarda duvar kağıdı kullanımı da arttı tabii ki.Kısacası sizin anlayacağınız banyo dekorasyonunda fayanslar out,duvar kağıtları ise İN oldu.

Gelin birlikte tamamlayıcı bir unsur olan duvar kağıtlarının banyolarda ki kullanımlarını birlikte görelim.






4 yorum:

  1. Ben 3-4 yıl önce ahşap duvarlı banyomun duşakabin yaptırdığım duvarlarını banyo-mutfak için kullanılan yapışkanlı kağıtlarla kaplamıştım, fazla bir seçenek yoktu ama mermer desenli olunca uymuştu ortama :) Bugüne kadar ne söküldü ne kabardı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar guzel bir fikir bu :-). Yapiskanli kagitlar hemen kabarir diye dusunuruz aslinda :-). Belkide yapistirilan yapidan kaynaklaniyordur kabarma yapmamasi.

      Sil
  2. Mutfağımın duvarı da ahşap ya benim... Ucuz olanlarından (metresi 1,5 lira) alıyorum oraya da yapıştırıyorum, kirlendikçe onu söküp başka desen yapıştırıyorum, ahşapta hiç iz de bırakmıyor. Daha önce fayans üzerine de yapıştırmıştım, o da senelerce kalmıştı :)
    Ucuz ve pratik çözüm :))
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şanslısınız bence :) ben blogunuzda görmüştüm evinizi masallarda ki gibi tam :)

      Sil