28 Ekim 2014 Salı

DekorasyonI Geçmişten Bugüne Yansimalar

Dikkat ! Bu yazımı okuduktan sonra sandıklarınızı kurcalamak zorunda kalabilirsiniz.
Bilmiyorum sizlerinde hiç dikkatini çekti mi ?Son dönemlerde özellikle instagram hesaplarında dantel bardak altlıklarına,dantel amerikan servislerine;70'lerin 80'lerin tarzını yansıtan fincanlara,tabaklara sıkça rastlar olduk.Giyim modasında olduğu gibi ev dekorasyonunda da eskiye dönüşler var.
Sizlere nasıl görünüyor bilmiyorum ama benim çok hoşuma gidiyor bu görüntüler.Bu da tabii ki gizlenen,eski diye tabir edilen fakat bir hazine yatan sandıkları karıştırmama vesile oluyor.



Bakalım dekorasyonda eskiye dönüşler nasıl oluyor?








4 yorum:

  1. Sürekli gelişelim derken modern tasarımlar bir çıkılmaza girdi ve eski tasarımların şıklığı aranır oldu o yüzden artık eski moda ev eşyaları daha çok seviliyor daha çok arzulanıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski dönemin samimiyeti eşyalara da yansımış belkide bundan kaynaklanıyordur hep eskiye dönme merakımız.

      Sil
  2. Sandıktayken modası geçti deriz ama şık marka ve butik mağazalarda görünce pek beğenerek bakıyor ve alıyoruz.yaraticıligimiz mi yok estetik duyarligimiz mi.bunun sebebi bir çok. Çok şık duruyorlar :)

    YanıtlaSil
  3. Arkadaslar akil akildan ustundur demis atalarimiz degisik fikirler alyoruz paylasalim hepimizin sandiklarda bircok parcalar vardir mutlaka iyi gunler tsk

    YanıtlaSil