15 Ağustos 2014 Cuma

Kitap Önerileri I Kristin Hannah_ Uzak Kıyılar

Kristin Hannah'ın kitaplarını çok ama çok severim.Elimden geldiğince her kitabını okumaya çalışırım.Şimdilerde yeni bir kitap daha çıkardı."Uzak Kıyılar".Geçenlerde D&R 'da gezerken rastladım ve hemen sizinle paylaşmak istedim.Eminim sizlerde benim gibi seviyorsunuzdur bu yazarın kitaplarını.

Bu kitabında "genç yaşta evlenen Elizabeth'in hayatını çocuklarına ve evliliğine adamıştır.Evliliği ve çocukları için hayallerinden vazgeçen Elizabeth hayalini kurduğu kadına dönüşebilmek için içsel bir yolculuğa çıkacaktır.Tabi bu yolculuk Elizabeth ve ailesinin hayatını değiştirecektir" İşte kitabımızın kısaca konusu.

Daha önce Kristin Hannah'ın okumuş olduğum Ateşböceği Yolu yorumuma bakmanızı öneririm.burada.
Bu yorum ile yazar hakkında daha da iyi bilgi edinebilirsiniz.Belki de ATaşböceği yolunu okumadıysanız yorumumla okuma kararı alabilirsiniz :)



4 yorum:

  1. Cok guzel bir kitap gibi geldi bana, okuyacagim en kisa zamanda. Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Ben de okumak cok istiyorum en kisa zamanda okucam inşallah :) benden once okursan yorumlarini bekliyorum canım:)

    YanıtlaSil
  3. bende bir kitap sever olarak kitap okuyup tavsiyeler yapıyorum.değerli yorumunuzu okudum kitabıda en kısa zamanda temin edip okuma arzusundayım. başarılar yayın hayatınızda

    YanıtlaSil
  4. Her yazar herzaman guzel kitap cikaramaz.yalnizca istisna yazarlar bunu yakalaya bilir,benim icinde kristin hannah bunlardan biri ,hatta ilk siradaki yazardir,sevgiler

    YanıtlaSil