6 Ağustos 2014 Çarşamba

Kenan Doğulu ve Beren Saat'in Düğünününden Harika Fotoğraflar

                Beklenen düğün nihayet gerçekleşti.Kenan Doğulu ve Beren Saat'in uzun zamandır düğünlerinin nerede yapılacağı konusu magazin gündemini meşgul etmişti.İlk Galata kulesinde yapılacağı konuşuldu.Hatta Galata Kulesine duvak asılarak süsleneceği gibi dedikoduları dolaştı.Fakat son dönemde Los Angeles'te yapılacağı konuşuluyordu derken düğün Los Angeles'ta yapıldı.

                  Kenan Doğulu bu evlilikle muzmin bekarlığına bir son vermiş oldu.Sizi bilmem ama ben birbirlerine çok yakışan bir çift olduklarını düşünüyorum.
Sizler için araştırıp düğüne ait bir kaç resim buldum.





Kenan doğulu ve Beren Saat'in düğünü 1 milyon liraya mal olmuş dedikodusu da gündemde tabii.Bu muhteşem düğüne çiftin yakın ailesi ve Kıvanç Tatlıtuğ,Ece Yörenç,Hilal Saral ve Beren Saat'in en yakın arkadaşı Belçim Bilgin katıldı.

 Fotoğraflara hayran kalmamak elde değil.Kenan Doğulu Buz mavisi bir damatlık seçimi yaparken Beren Saat oldukça sade bir gelinlik tercih etmiş.Çokta yakışmış.

 Beren Saat'in gelin ayakkabıları: Rene Caovilla 2 bin 700 tl
Şapkası:PhilipTreacy 5 bin tl

 Aşağıda ki resimde arka planda kalan çocuğun ise ne yaptığı konusunda aklıma fikirler geliyor ammaaa neyse diyelim :) Bu da onlar için hoş bir anı olur.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder