20 Ağustos 2014 Çarşamba

Doğum Günü Konsepti _ Kayra 1 Yaşında


       Geciken bir yazım var benim yine.Geçen gün arkadaşlarımız Utku ve Esin'in tatlı mı tatlı oğlu Kayra 1 yaşına girdi.Çok hoş bir vakit geçirdik.
       Kayra'nın 1 yaş doğum gününde aileleri ve arkadaşları vardı.Ee tabi bizde :)) Çok fazla uzatmıyorum ve harika sunumların yer aldığı görsellerimi sizinle paylaşıyorum.

Kayra'nın resminin bulunduğu şekerler jelatinin renkleriyle uyumlu kovaya yerleştirilmiş.Doğum gününe katılan çocuklara dağıtmak için yaptırılmış.



 Üzerlerinde İyi Ki Doğdun Kayra Harflerinin yer aldığı şeker hamuru ile kaplı kurabiyeler.Ordan bakılınca da çok leziz görünmüyorlar mı ?



 Veeee Doğum Günü masası.Yaptırılan şekerler kurabiyeler pasta hariç birde bir sürü ikram vardı.Tadları nasıl mı ? Şaka mı yapıyorsunuz hepsi harikaydı :)


Sevgili Esin ve Utku pasta,kurabiye ve şekerleri Denizli'de butikpastaevim'de yaptırmışlar.Denizli'de ikamet ediyorsanız bu adresten pasta yaptırabilirsiniz
Tatlı Kayra'nın Nice Yaşları olur inşallah :)

Bu arada Doğum günü hazırlıkları ile ilgili yeni bir yazı dizisine başlamayı düşünüyorum.Çünkü yeğenimiz Deniz'in doğum gününe az bir süre kaldı.Yani az dediysem 3-4 ay kadar :) Ama sanırım ben şimdiden heycanlıyım.Ezgi ve ben bu konuda çok hoş şeyler hazırlamayı düşünüyoruz.Planlarımızda bir terslik olmazsa tabiii :)))) Ailenin bu tarz işlerden sorumlusu da ben olduğumdan dolayı hazırlıklar için şimdiden kolları sıvıyorum.Sizlerde bu tarz araştırma içindeyseniz takipte kalın ;)

5 yorum:

  1. Herşeyi çok çok güzel olmuş :) Nice mutlu yaşları olsun, doğum günü kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Çok cici bir doğum günü olmuş.Nice mutlu yaşlara Kayra:)

    YanıtlaSil
  3. Saat 4:10 sabaha minnak zaman kalmis can pasta isterrr:) Kayra minige ise musmutlu yaslar...

    YanıtlaSil
  4. her şey harika görünüyor

    YanıtlaSil
  5. Guzel yorumlariniz icin tesekkurler =)

    YanıtlaSil