1 Ağustos 2014 Cuma

Bloga Başlıksız Resim Gadget'i nasil eklenir?

                                                               Herkese merhabalarrr
    Bayram tatili boyunca çok yoğun olduğum için yeni postlar paylaşamamıştım.Bu yaz ne kadar da yoğun oldum ben böyle :) Tabi sizlerden uzak kaldığım bu süre zarfında yine birçok paylaşım biriktirdim.
 
    Blog konusunda mutlaka zorlandığınız yerler oluyordur.Özellikle yeni başlayan arkadaşlarımız için sıkıntı büyük.Bende oldukça sorun yaşayanlardanım.Allah'tan yanlız değilim.Sevgili koregünlüklerim blogunun sahibesi Sawako kuronuma sayesinde blogumda oluşan sıkıntıları giderdim.Kendisine teşekkürü bir borç bilirim.Hiç sıkılmadan bana yardımcı oldu.
     Blogumu takip eden okuyucularım bilirler ilk halini.Annamm nasıl bir haldi  o öyle hiç içime sinmezdi.Mesela bugünde bir yenilik yaptım.Kendime resimli bir tanıtım yazısı oluşturdum.Bundan bir önceki tanıtım yazımı oldukça acemice yapmıştım içime sinmemişti.Taa ki modaliza'da görene kadar.Kendisine hangi program ile yaptığını sordum ve cevabını aldım :) Picmonkey programı ile.Kendisine ulaşmak için tık modaliza
     Biliyoruz ki resim gadget'i eklerken başlık yazmamız isteniyor.Başlığı da eklemezsek resmi yükleyemiyoruz.İşte öyle değillll :) Ufak bir püf noktası ile bu sorunu da çözüyoruz.

Tasarım / Yerleşim / gadget / Resim yolunu takip ediyoruz ve yüklemek istediğimiz resmi yüklüyoruz.Ardından Başlık kısmına <!– –> kodunu ekliyoruz ve resmimizi kaydediyoruz.İşte bu kadar :)))

Hepinize kolay gelsin 
   
 
Bu arada beni instagramdan takipedebilirsiniz.beyazbegonvilblog instagram

4 yorum:

  1. paylaşım için teşekkürler kullanmak isteyenler çok yardımcı olacaktır.

    YanıtlaSil
  2. İyiymiş bu yöntem :) Teşekkürler bilgi için. Ben de başlık rengini arka plan rengiyle aynı yaparak çözmüştüm kendimce :)
    Aslında blog tasarımı konusunda karşılaştığımız sorunları Google'da aratırsak, muhakkak daha önce birilerinin de o dertten muzdarip olduğunu ve bilen birilerinin bir yerlere çözümünü yazdığını göreceğiz :) Ben de bloğuma yeni uyguladığım tasarımımı bu şekilde hazırlamıştım :) Merak edenler için bloğum: http://www.elma-sekeri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim cnm bildiklerimizi paylasirsak sorunlarida cozebiliriz=)

      Sil