26 Temmuz 2014 Cumartesi

İzmir ve Dostluk

İzmir'e her gittiğimde elimden geldiğince çoğu arkadaşımla görüşmeye çalışırım.İzmir'e gidişlerim benim için damağıma çalınan bir kaşık baldır.İki güne onca şeyi sığdırmaya çalışırım.Bir güne forum bornova,ikea,alsancak,konak ve tabi can dostlarımla görüşmeyi sığdırabilirim.Gide gele bu konuda uzman oldum.
Sevgili dostlarım için bir yazı paylaşmak istedim.Hep beni bilmeyin onları da tanıyın.Çünkü benim şimdiki halime kavuşmamda hepsinin payı var.Çünkü bizler büyürken hiç farketmeden birbirlerimizin hayatına dokunuruz.
İki dosttan bahsedicem sizlere.Can dostum,fıstıkçı şahap blogunun sahibi Dilşah (hatta bu yazımda ondan bahsetmiştim) ve kardeşten de öte bir dost Nurgül.
Dilşah ile tanışıklığım yaklaşık 8 yıl,Nurgül'le ise sanıyorum 15 yıl oldu .Dile kolay değil mi :) Nurgül ve Dilşah'ın tanışıklığı tabii ki de benden geliyor.İzmir kızı olmanın verdiği sıcakkanlılıkla ikisi oldukça iyi anlaştılar.
İzmir'e her gittiğimde buluşuruz biz.Nurgül İzmir'in daimi elemanıdır zaten :) Dilşah'cım da Kıbrıs'ta okuduğu için İzmir'e her gidişimde denk gelemiyoruz maalesef.Ama son gittiğimde denk geldik ve oldukça güzel vakit geçirdik.Bende bu güzel günün anısını sizlerle paylaşımda bulunmak istedim.
Meşhur Kordon'umuzda buluştuk ve Alin's cafe'de kahvaltımızı yaptık.Mutlaka gitmenizi öneririm.Kıbrıs şehitlerinde de şubeleri bulunmakta.Hatta bolero'larını kesinlikle yemelisiniz.
Bol dedikodulu bir gün geçirdik diyebilirim.Hatta öyle bir muhabbete koyulduk ki çevrelerimizde olsaydınız siz bile dahil olabilirdiniz.




      Kahvaltımızın ardından midye yemeden edemedik.Sizin yaşadığınız yerlerde ki midyeler nasıldır bilmiyorum ama Denizli'de hiç güzel midye yiyemedim.Aranızda Denizli'de iyi midye satan bir yer bilen varsa hemen bana söyleyin :) İzmir'de ki midyenin yerini sanıyorum hiç bir yer tutamaz.
        Bir günümüzün bir kısmını böyle geçirmiştik işte.


Hayatınız boyunca güzel dostluklar biriktirmeniz dileği ile.

4 yorum:

  1. merhaba blogunu yeni incelemeye vakit buldum ve çok ama çok beğendim izmirin midyesinden de güzel bir şey yok bende izmirliyim doğma büyüme..blogun için başarılar dilerim tatlım :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) yaklaşık 4 senedir izmir'de yaşamıyorum ama çok arıyorum :) Her ne kadar Denizli'yi sevsemde insanın doğup büyüdüğü yer gibisi yok :) Blogumu beğenmene çok sevindim.Elimden geldiğince geliştirmeye çalışıyorum :)

      Sil
  2. Dostlar hep guzeldir hep ozeldir hep olsunlar hayatlarimizda insallah :) ben de kibrista okuyorum hep gorusulmuyor guzel dostlarla tabi... sicak dostlugunuz daim olsun.

    YanıtlaSil
  3. Amin canim dostlar ozeldir😊

    YanıtlaSil