23 Aralık 2018 Pazar

Petek Gizleme için İpuçları


          Ülkemizde ne yazık ki binaların inşası çok kısa bir sürede bitiyor ve evler estetik kaygıdan uzak bir çırpıda yapılıp bitiriliyor.Hal böyle olunca her yer taş her yer çarpık yapılaşma.Evlerin iç dizaynı da bir an önce bitsin mantığı ile yapılınca görsel güzellikten uzak evler ortaya çıkıyor.Eminim bir çok kişinin yakındığı bir noktadır.Peteklerin oda dizaynını bozması.Peteklerinizi odanızın dekoru ile uyumlu hale getirmek önemli.Bu yazımızda sizler için petek gizlemenin püf noktalarını derledik.

       

Var olan peteklerinizi oda dizaynınıza göre gizleyebileceğiniz gibi tekrardan odanızın düzenine uygun petek yaptırmanız da çok iyi bir fikir.Eğer oda dekorasyonu için güzel bir bütçe ayırdıysanız peteklerinizi kendiniz seçmeniz en kolay yol olacaktır.Görseldeki gibi ince bir petek seçip peteklerinizi kitaplık içerisine gizleyebilir ve kitaplığın bir parçası gibi görünmesini sağlayabilirsiniz.


Petek gizleme için ahşap levhalardan da yararlanabilirsiniz.Ya da peteği içine yerleştireceğiniz şekilde içi boş olan bir  dolap yardımı ile de peteği gizlemeniz mümkün.








micasa

1 yorum:

  1. Maalesef binaları estetik yapmıyorlar.Evde eşyaların yerini bu yüzden sürekli degistirir hale geldim.Ama ipuclar "petek saklama" acısından harika.Tesekkurler güzel oneriler

    YanıtlaSil