15 Ekim 2018 Pazartesi

Organizasyonlarda Rustic Dekorasyon Modası

Son zamanlarda organizasyon şirketlerine olan ilgi arttı.İnsanlar artık özel günlerinde etkinliklerini anlamlandıran, kişiye özel tasarımların yer aldığı mekanları tercih ediyorlar. Bu yazımızda sizlere mekanlarda kullanılan ve son zamanların modası olan rustic masa dekorasyonundan  bahsedip kesitler sunacağız.



Rustic dekor nedir ? Organizasyon masanızda  Rustic tarz ne şekilde kullanılır ?
Rustic kelime anlamı ile köy evi yada köy görünüşü veren dekor demek.Organizasyon masalarına rustic dekorun yansıması ise ahşap objeler ,craf kağıtların kullanıldığı ürünler,rafyalar ,kütükler ve kuru çiçekler ile sağlanmakta.


Rustic dekor organizasyon masalarında doğallığın yansıması ile sağlanıyor.Çuval kumaşlar , yeşil yapraklı yapay çiçekler bu dekorun olmazsa olmazlarından.


Son zamanlarda ahşap ürünlerin organizasyonda tercih edilmesinin bir nedeni de doların yükselmesi ile pleksi materyallerine gelen ağır zamlar.Bu zamlardan sonra pleksi ile üretilen organizasyon masaları ve materyallerin maliyetinin yüksek olması ile ahşap ürünlerin daha uyguna mal olmasından dolayı rustic dekora olan yönelim arttı.


Rustic dekor hem bebeklerin doğum günleri hem de söz-nişan masalarına kolaylıkla uyarlanabilmesinden dolayı her kesim tarafından tercih edilebilen bir tarz oldu.


Rustic dekorda organizasyonunuzu gerçekleştirmebilmeniz için umarız bu yazı ve görseller sizlere ilham olur.



1 yorum: