20 Aralık 2014 Cumartesi

İnstagram Hesabınizda Nasıl Takipçi Arttırabilirsiniz?

İnstagram hemen hemen herkesin çok sevdiği bir görsel paylaşım ortamı.Bende instagramı çok sevenlerdenim.Hatta instagrama üye olduktan sonra facebook hesabımı bile boşlar oldum.


    İnstagram biz bloggerlar içinde oldukça etkili bir paylaşım ortamı.Okuyucularımızla daha samimi olabildiğimiz bizleri yazılarımızın dışındada takip edebilecekleri bir ortam.Bizler instagram hesaplarımızın olduğunu postlarımızda belirterek yada ekranımızın bir köşesine instagram gadegeti ekleyerek belirtebilir blog okuyucularımızı / takipçilerimizi instagram hesaplarımızdan haberdar edebiliriz.Bizler bu şekilde instagram hesaplarımızın varlığından haberdar edebiliyoruz okuyucularımızı.Peki satış hesabı olan instagram kullanıcıları takipçilerini nasıl arttırabilirler?



Oldukça basit yöntemlerle takipçi arttırmak mümkün.Bu yöntemlerden biri de hastagler.

Popüler olan hastagleri paylaşım yaptığımız görsellerde kullanarak daha fazla kişiye ulaşılması mümkün.
Sadece popüler olan hastagler değil tabii.Örneğin #sipariş #siparişalınır gibi satış yaptığınızı belirten hastagler kullanmakta takipçi çekmek için oldukça iyi bir yöntem.

  İnstagram hesaplarımızdan çekilişler yaparak hediyeler vermekte takipçi sayınızı arttırmanızı sağlayacak detaylardan biri.Çekilişe katılan herkes sizin belirlediğiniz hastag ile çekiliş görselini paylaşarak sizin daha fazla kişilere ulaşmanızı sağlar.

İnstagram hesaplarınızda takipçi arttırma püf noktalarına devam ediyor olacağım talipte kalın....

İnstagram hesabıma da beklerim :)
http://instagram.com/beyazbegonvilblog

2 yorum:

  1. http://hasibecengiz.blogspot.com.tr/2014/12/100-takipci-cekilisi.html Çekilişime beklerim!!!
    Moshos Garden, Loreal Paris, Avon, Farmasi'den ürünler kazanmak isteyenler!!!

    YanıtlaSil
  2. @gizceyiz_aksesuar da çekiliş zamanı :) Sayfama mutlaka göz atın derim :)

    YanıtlaSil