29 Aralık 2014 Pazartesi

Bebekler için Doğum Günü Hazırlıkları Nasıl Olmalı?

Kasım ve Aralık ayları benim için çok yoğun bir tempoda geçti ve geçiyor.Öyle bir koşuşturmaca içindeydim ki yeğenim Deniz'in doğum günü detaylarını sizinle paylaşmakta epey geç kaldım.

Bu yazımda Deniz'in doğum günü detaylarını anlatırken doğum günü hazırlığı içinde olanlara da fikir vermeyi amaçlıyorum.

           Doğum günü hazırlıklarına doğum gününü tarihinden yaklaşık 2 ay önce başladık.Bu işin yaklaşık bir buçuk ayı fikir alışverişi ile geçti diyebilirim.



Öncelikle Doğum günü temasını belirledik.Bizim temamız ısmımızden geldiği için çok zorlanmadık bu konuda.Deniz'e denizci temalı bir doğum günü yakışırdı elbette.Doğum günü temasını belirledikten sonra doğum gününe hakim olacak renklere karar vermek daha kolay oldu.Hakim renklerimiz kırmızı,lacivert,beyaz,deniz mavisi olacaktı.



Doğum günü hazırlıkları yaparken dikkat etmemiz gereken ayrıntılardan biri de internet üzerinden alışveriş yapmamızı gerektirecek bir durum olup olmadığı.Tabi bunda yaşadığınız şehir çok etkili .Bir İstanbul'da olsanız doğum günü malzemeleri için internetten alışverişe hiç gerek duymazsınız:) Eğer parti malzemeleri bulmakta zorlanacağınız bir yerdeyseniz sipariş vermeyi son günlere bırakmamalısınız

                            

Biz doğum günü yazısı ve konuşma balonlarını internetten sipariş vererek yaptırdık.Bu da bizim 2 haftamızı aldı diyebilirim.




Biz neviberguzar adresinden sipariş verdik . Önce Ezgi ile birlikte sayfa sahibi ürünlerin taslağı üzerinden fikir alışverişinde bulundular.Ardından ise siparişlerimiz kesinleşti ve ürünler kargoyla eve teslim edildi .Oldukça içimize sinen bir çalışma oldu.

 Sizde böyle bir şeyler yaptırmak isterseniz https://www.facebook.com/neviberguzar hesabından sipariş verebilirsiniz.


Bu hazırlıkların yanında bizim için önemli olan bir diğer nokta ise hangi ikramlar hazırlanmalı? ve İkram hazırlıklarımızı neye göre yapmalıyız ? oldu.

Bu soruların cevabını kısa bir süre sonra blogda bulabilirsiniz.Takip etmeye devam edin :)))


Deniz'in Butik Sabun Hediyeleri
Doğum Günlerinde Pasta Seçimi Neye Göre Olmalı?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder