4 Aralık 2018 Salı

Yılbaşı Sofra Sunumu için Öneriler


Aralık ayının girmesi ile yeni yıl heyecanı da başladı.İnstagramda şimdiden bir çok evde yılbaşı ağacı kurulmaya başladı.Bu ay  yılbaşı ile ilgili aklınıza gelebilecek bir çok öneriyi sizler için hazırladık.Bu önerileri kaçırmamak için blogumuzu takip etmenizi öneririz.
Yeni yıla sıcacık evinde arkadaşları,ailesi vs ile girecek olmayı planlayanları şimdiden sofra dizaynı ve menü stresi sardığını duyar gibiyiz.Üzülmeyin çeşitli önerilerimiz ile geliyoruz.


Sofrada kullanacağınız renkler hiç kuşkusuz gold,yeşil ve kırmızının hakimiyetinde olmalı.Unutmayın ki ışıltı yeni yılın ruhunda var.
Yeni yıla girerken de bütçenizi zorlamadan sofra dizaynı elde etmek mümkün.Olabildiğince evinizdeki materyallerden yararlanmanızı tavsiye ederiz.



Evinizde bulunan yemek setinizin renklerine göre sofranıza yön verebilirsiniz.Eminiz ki bir çoğumuzun yemek setinde ana renk beyazdır.Sofranızı kullanacağınız suplalar ,peçeteler,mumlar ile yılbaşı ruhuna uygun hale getirebilirsiniz.Bu kadar detaya inmeyip beyaz bir sofra örtüsü üzerine kırmızı bir runner atmanız bile sofranıza yılbaşı havası vermeye yetecektir.




Çatal ,bıçak,kaşıklarınızı jüt ip ile bağlayarak uçlarına görselde ki gibi isim yazabilir ya da her bir kişi için güzel dileklerinizin olduğu ufak notlar ekleyebilirsiniz.Gelen misafirleriniz için çok hoş bir jest olacaktır.


Doğadan elde edeceğiniz palamutlar,çam kozalakları da sofranıza harika bir dekor olabilir.




Ufak kırmızı pelür kağıtlara sarılı kurabiyelerinizi sofranızda bir detay olarak tutmanız bile sofranızı yeni yıl ruhuna yakın hale getirecektir.unutmayalım az bütçe ile harikalar yaratılabilir.Önemli olan sizin bunu görebilmeniz ve bütçenizi hangi doğrultuda harcamanız gerektiğine doğru karar verebilmeniz.




1 yorum: