25 Aralık 2018 Salı

Banyo Dizaynı için İlham Alacağınız 11 Görsel


Sıradan görünen banyolardan sıkılmadınız mı ? Banyoların da bir ruhu ,dekoratif bir duruşu olmamalı mı? Kesinlikle olmalı.Bu yazımızda sizlere banyo dekorasyonu için ilham alacağınız  görseller ve öneriler hazırladık




Banyo dekoru denilince akla klasik düz desenlerde fayanslar ,sıradan beyaz lavabo,küvet ve yine sıradan bir dolap içine gizlenmiş çamaşır makinası gelmiyor mu aklınıza ? Kesinlikle bu banyolardan çok sıkıldık ve istiyoruz ki banyomuzun da bir ruhu olsun.Nasıl olabilir bu ? 
Banyo dekorasyonunuzu yenilemek için işe ilk önce fayanslardan başlanmalı.Zevkinize göre seçeceğiniz desenli fayanslar banyonuzun havasını anında değiştirecektir.


Eğer banyonuz için bir dolaba ihtiyaç varsa bu konuda da sıradan seçimler yapmaktan uzak durup fayanslarınızın renk ve desenine uygun farklı tasarımlarda yapılmış dolapları ya da rafları seçmeniz işe yarayacaktır..


Zevkiniz her ne olursa olsun önemli olan banyo dekorasyonunuzu bir bütünlük içinde oluşturmanız..renkler konusunda rengarenk bir görünümden kaçınıp belirlediğiniz en çok 2 ana renk ve bu renklerin tonları etrafında dekore işine kalkışırsanız sonuç mükemmel olacaktır.









1 yorum:

  1. Sıradan görüntüler ortadan kalkmış.. Harika ipuçları için tesekkurler

    YanıtlaSil