1 Nisan 2018 Pazar

Hamile Alışveriş Listesi

       Hamile anneler sizlere çok güzel bir site önerisi ile geldim.Blogumu yakından takip edenler bilirler yaptığım işten dolayı anneler ile iç içeyim.Hal böyle olunca onlardan birçok öneri alıyorum.Çevremde de yakın zamanda hamilelik sürecine tanık olduğum kişiler oldu.Gebeliğin son aylarında bebek için ihtiyaç olan ürünlerin yanında anne içinde tefferruatlı bir alışveriş yapılıyor.
Bu süreci yaşayan bir çok kişiden https://www.lohusasepeti.com/ sitesinin adını duydum.Sitede anne lohusa ihtiyaçlarına yönelik bir çok ürün bulunmakta.


Doğum sonrası her kadının giymeye heves ettiği lohusa sabahlık pijamaları ve gecelikleri sitede birbirinden farklı renk ve model çeşitleri ile beğeninize sunuluyor.Görseniz öyle güzel modeller var ki doğum sonrası bile bu pijamalar ile şıklığınızı korumanız kaçınılmaz.




Artık öğrendim ki hastahanede de doğum sonrası şık olmak önemli.Özellikle hastahaneye ziyaretinize gelecek olan misafirleriniz çok olacaksa...Lohusa pijamalarınızı tamamlayacak rahat ama şık havlu terliklerde anne için olmazsa olmazlardan.Bunun yanında anne tacını da unutmadan ekleyelim. Lohusa Sepetinde kombininizi tamamlayacak birbirinden farklı terlik ve lohusa tacı modelleri mevcut.





Hamileliğin son aylarında ağırlaşan anneler için alışveriş yapmakta epey yorucu olabiliyor.Bu eziyetin önüne geçmek dükkan dükkan ihtiyaçlarınızı aramak yerine tek bir tık ile doğum sonrası ihtiyacınız olan tüm ürünleri Lohusa Sepetinde bulabiliyorsunuz.Çevremde alışveriş yapan arkadaşlarım ve müşterilerim bu siteden gayet memnunlar.Bende bu bilgilerden yola çıkarak anne adaylarının alışveriş sürecinde bu siteye bir göz atmasını öneririm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder