8 Ekim 2016 Cumartesi

Denizli I Değirmende Canlı Alabalık Restaurant


Bu yazımda sizlere Fethiye'den tatil dönüşünde ailecek uğradığımız Honaz yolu üzerinde olan Değirmende Canlı Alabalık Restauranttan bahsedicem .
Denizli'de oldukça adı duyulmuş bir yer Değirmende Canlı Alabalık Restaurant..Aslında şehir merkezine çokta yakın sayılmaz.Fakat öyle güzel bir mekan ki şehrin bir ucunda da olsanız yemek yemek için mutlaka tercih ediyorsunuz burayı.



Şehirden uzaklaşmak için ideal bir yer.İsminin alabalık restaurant olduğuna bakmayın et türü yiyeceklerde mevcut burada.İlgilileri içinse alkollü bir mekan olduğunu söyleyebilirim.


Çocuklar için oyun parkı da mevcut.Siz yemeğinizi rahat rahat yerken çocuğunuz bu parkta oynayarak sıkılmadan vakit geçirebilir.


Bu mekanın tek sıkıntısı bana kalırsa kokusu...Büyük bir yer olduğu için komple her yer kokuyor diyemem .Suların havuzlarda bulunması ve bu havuzlarda balıkların olması kötü bir kokunun çevreye yayılmasına neden olmuş.Bölge bölge bu sıkıntı var.Bu yüzden yemek yiyeceğiniz masayı iyi seçmenizde fayda var :)



Ben bu seferki gidişimizde daha önce hiç denemediğim kaşarlı alabalık tercih ettim.İyi ki de denemişim dediğim lezzetlerden biri oldu.Kılçığı ve derisi ayıklanmış alabalık etinin üzerine mis gibi kaşar peyniri inanılmaz güzel geldi.




Balığın yanında yiyeceğiniz meze çeşitlerini de kendiniz seçiyorsunuz ve tabi bunlarda hesaba dahil oluyor.Rus salatası gayet başarılıydı bence :) Fiyatlandırma olarak Denizli'ye göre çok pahalı bir yer olmadığını söyleyebilirim.


Denizli'ye yolunuz düşerse tavsiye edeceğim mekanlardan biri burası :)

1 yorum: