31 Mart 2015 Salı

2015 Yaz Makyaj Modası Nasıl Olacak ?

Gelin 2015 yaz makyaj modasını mercek altına alalım.Bu yazın makyaj renkleri neler? Hangi renkleri sık kullanmalıyız? Sorularının cevaplarını bulalım.


Kışın ağır geçmesi ile birlikte bana kalırsa yaz da kendini iyice göstericek ve birden sıcaklar gelicek.Hatta bence bu yaz çok sıcak olacak.Tabi yaz bu kadar sıcak geçerse tüm yansımaları da yaşamımıza olur.Çok sıcak bir havada koyu makyajdan uzak durmamız gerektiğini hepimiz biliyoruz değil mi ? Modacılarda böyle öngörmüş olacak ki bu yazın makyaj renklerini daha hafif renklerden yana oluşturmuşlar.

Bu yaz nude tonlarını sıkça kullanacağız.Paletlerimizde en çabuk biten tonlar olacak nude tonları.Peki nude nedir? Nude daha çok yalın,sade anlamında kullanılan bir kelimedir.Nude renkleri ise daha çok ten rengine yakın kahve tonları diye tanımlayabiliriz.





Yaz makyajımız doğallıktan ,yalınlıktan yana olacak.Haberiniz ola :)))




Yazın nude tonlarının yanı sıra göz makyajımızda pembe farları da kullanmaktan çekinmeyelim.Nitekim pembe göz farlarıda bu yazın İN'leri arasında.


Bu tarz makyaj tam bana göre.Yoğunluktan uzak hafif ve doğal :)) Peki siz nasıl buldunuz bu yazın moda makyaj renklerini ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder