29 Eylül 2014 Pazartesi

Zayiflamak İcin 5 Altin Oneri

Bircok bayanin korkulu ruyasi kilolar..
Her sabah uyandiginizda kilo vermek icin rejim yapmaya basliyor ve gunun ilerleyen saatlerinde rejimi bozuyor musunuz ?
O zaman rejim yapmadan da kilo verebileceginizi iddia ediyorum.Sadece biraz sabir ile.
Gelin altin onerilerime bir goz atalim.





1* Bol su tuketin

Gun icerisinde bol miktarda su tuketmeye dikkat edin.Cunku az miktarda icilen su ve tukettigimiz bir takim yiyecekler vucudumuzda odem birikmesine yol acar.Bu da daha kilolu bir gorunume neden olur.

2* Seker kullanimini minumum duzeye indirin

Seker kilo vermek doneminde en buyuk dusmanimizdir unutmayin.Cay kahve gibi iceceklerde seker kullanmayarak bir yerden baslamakta yarar var. İcilen diger urunlerin ise light olmasina dikkat edilmeli.

3* Diyet urunlere yonelin

Nasil mi? Ornegin beyaz ekmek yerine kepekli ekmek tuketin.Caniniz abur cubur cekerse de diyet urunler ile bu isteklerinizi giderin

4* Spor yapin

Spor yapmayi herkes sevmeyebilir.Havalarin sogumasi ile disari cikip spor yapmakta zor gelebilir.Fakat dans etmeyi hangi bayan sevmez.Hele ki evde yalnizsaniz:-)  Ne duruyorsunuz acin bir muzik ve kendinizi muzigin ritmine verin.Yok illa ben spor yapicam diyorsanizda evde yapabileceginiz basit hareketler ile de sporunuzu yapabilirsiniz

5* Yemeklerinizi yavas yiyin

Yemek yerken yavas yemege dikkat etmemizde onemli.Sindiriminizin daha kolay olmasini saglar.Ayn zamanda bizler yemek yerkn doydugumuzu hemen anlayamiyoruz.Vucudumuzda tokluk hissinin uyanmasi icin en az 20 dakikanin gecmesi gerektiginide unutmayalim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder