10 Haziran 2015 Çarşamba

Avon Big & Daring Volume Mascara


Sizlere Avon'dan yaklaşık bir ay önce sipariş ettiğim mascara'dan bahsetmek istiyorum.Makyaj malzemesi alırken çevremin tavsiyeleri yada satıcıların tavsiyeleri benim için çok önemlidir.Sizde benim gibi kullanıcı fikirlerine önem verenlerdenseniz takılın peşime ...


            Avon Big& Daring beni çok heycanlandıran bir ürün olmuştu.Fırçasının yoğun kıvamı özellikle.Hatta dış kabının görünümü bile beni al beni al diyordu.Hatta bir iki kullanıcının memnun kaldığını da duyunca dayanamayıp Özlem Hoca ile birlikte aldım.Eve gidip heyecanla ürünü denedim fakat sonuç hüsran oldu.Oldukça sulu bir kıvamı vardı.Kirpiklerim sanki yeni gözlerimi yıkamışım gibi ışıl ışıl oldu kirpiklerim.Bu ışıl ışıl tabiri sizlere güzel birşeyler çağrıştırabilir fakat yanılırsınız.Oldukça kötü bir görünüm aldı kirpiklerim.Çok fazla sulu bir yapısı vardı maskaramın.

                Bu sorunları sadece ben yaşadım sanıyordum taa ki Özlem hoca ile konuşana kadar.Meğer aynı sorun onda da olmuş.Üstüne birde gözlerinde yanma ve kaşıntı oluşmuş Avon Big & Daring'i kullanırken.

               Yani anlayacağınız Avon Big&Daring mascara deneyimimde hüran ile sonuçlandı.Sizler nasıl buldunuz bu maskarayı ? İçinizde kullanan var mı ? Sizlerde paylaşın fikirlerinizi :)

3 yorum:

  1. Ay fikir için teşekkür ederim.Bi deneyim bakalım umarım güzel olur :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,

    Aslında ben bu maskaradan 2-3 adet kullandım ve bitirdim. Benim kullandıklarım bahsettiğiniz gibi sulu bi kıvam söz konusu değildi. Aksine ben kirpiklerime verdiği yoğunluğu çok seviyorum. Bakışlar anında değiştiriyor. Tavsiye ederim...
    http://tutidennagmeler.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım ama benim aldığım üründe sıkıntı varmis sanırım. Aslıhan Murat'ın dediği gibi bir süre açık bıraktım Mascarayı ondan sonra kıvamı yerine geldi:)

      Sil